Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kraptor
őstag
Magyar T9 nincs, csak aszem 2002-höz és az nem mükszik 2003-an. Ékezeteket tudsz írni, de csak azokat amik a Németben is vanak, mert Magyart még mindig nem támogatja. A 2003 amit én próbáltam kicsit beteg volt. Call waitinget nem nagyon jól kezelte és foglaltat se jelzett ki hanem csak kuka volt.
http://mpx200.netdisk.hu/ -
Kraptor
őstag
Nekem is MPx200-asom van. Az Op elég jó, de sajna néha lassú, de gondolom ez idővel megoldódik majd. 2002-es stabilllabbnak tünt, de nem volt olyan átlátható mint a 2003-es és több funkciókat is tartalmazott. Nekem igazán azért jön be a telcsi, mert olyan mint egy mikro pc. Tudsz rajta wordet, pdfeket, stb olvassni, van teljes böngészője, nem csak wap. Totálisan testre lehet szabni és 1Gigás SD kártyát is elbír

Új hozzászólás Aktív témák
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LEGO klub
- Gyúrósok ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Csendben elkaszálták a Hulu-féle Hitman sorozatot
- További aktív témák...
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
- Új MSI 15 Cyborg FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- 238 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest