Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gerner1
Aktív témák
-
laxius_
tag
Remelem nekem is ilyen gepem lesz mint amit irt a supergamez, nem csak masoknak :)
Abban meg biztos lehetsz hogy a winfos kihasznalja majd :) Soot keves lesz hozza. Ha az eddigiekbol indulok ki.
De bizok benne talan most kidobnak valami jot. Bar hiu abrand ez is .... -
-Devil-
aktív tag
''Számításaik szerint 2006-ra az átlagos számítógép 4 és 6 GHz közötti processzorral, több mint 2 GB memóriával, terrabyte-os nagyságrendű merevlemezzel, és a jelenleginél háromszor gyorsabb videókártyával rendelkezik majd - és a Longhorn ki is fogja használni ezeket az erőforrásokat''
Én pontosan ettől félek! Nemhogy kihasználja, hanem még pazarolni is fogja, szóval ha 1GB ram-ot írnak elő optimális mennyiségnek, tuti, hogy 2GB kell majd, hogy ''jól'' menjen. -
X-COM
nagyúr
állítólag nyárra várhato a beta1
-
Thom!
veterán
Bill Gates szerint a Longhorn a Windows 95 óta a vállalat legnagyobb erőfeszítése. A Microsoft továbbra is várja a fejlesztők visszajelzéseit, hogy biztosak lehessenek benne, jó irányba haladnak a munkálatok. Számításaik szerint 2006-ra az átlagos számítógép 4 és 6 GHz közötti processzorral, több mint 2 GB memóriával, terrabyte-os nagyságrendű merevlemezzel, és a jelenleginél háromszor gyorsabb videókártyával rendelkezik majd - és a Longhorn ki is fogja használni ezeket az erőforrásokat
Forrás:
supergamez.hu -
engusz
veterán
-
JulWCZar
senior tag
Ez még csak beta, a fullos 2005ben jön.
De az már meglovagolja majd a TCPA/Palladium/LaGrande akardahogyhívod totalcontrol kompatibilis hardware-t, a Microsoft reményei szerint. -
Rolesz
tag
Egyik haverom monta hogy megvan neki a Windows új verziója a Longholm (nem biztos hogy jól írom). Én még egyáltalán nem halotam róla! Lemaradtam valamiröl?
Esetleg valakinek van valami tapasztalatja a rendszerrel kapcsolatban?
Aktív témák
- Apple iPad Air 2 128GB, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Panasonic CF-20-1 Tab+Laptop: m5-6G I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W11 I Gar
- 227 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 i7-11850H 32 GB RAM 512 GB SSD NVIDIA T1200 Garancia
- DC160W-GAN Tech-Protect 6 portos asztali töltőadapter PD 160W / QC3.0 Fekete
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest