- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
adika4444
üzenetére

Megjegyzem nekem is volt hogy megnyílt aztán utána nem az ismerősöm azt írta, hogy máshonnan megnyitva - valahogy úgy ahogy te is írtad - úgy működik tehát mikor egy alkalmazáshoz módosítod az alapértelmezést. Bizakodom ha ez kb. mindenkit érint akkor a kiadások kigyomlálják.
Amúgy ez az egyetlen hiba amit én találtam, ezen kívül még két zavaró dolog volt:
1. a .NET keretrendszert a programok és szolgáltatások között nem lehetett bekapcsolni ahhoz kellett egy külső Windows telepítő és a parancsorba bevésni egy szöveget de utána már okés lett, igaz ez minden Insider Build-ben így volt idáig ott sem lehetett bekapcsolni
2. kevesebb a szabad hely a Windows partíción, ami ha jól tudom egy új FÍCSŐR, mert több helyet foglal le a Windows a BUILD UPGRADE-ek számára.
-
Cs1csó
titán
Üdv, azzal találkozott valaki a legfrissebb 19H1-es build-nél - ami ISO-ként letölthető - hogy a Gépház - Alkalmazások nem nyílik meg ha rákattintok akkor a Gépház is bezáródik.
Egy ismerős is ugyanezt tapasztalta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Gitáros topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rendszergazda topic
- Weblap készítés
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Beszámítás! Asus Zenbook 14 UX425EA 60Hz notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe W11
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

pzstm