Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobo_07
csendes tag
Hát mikor én legelsőnek beállítottam hogy kapjam a buildeket, nem történt semmi sem napok elteltével sem. Aztán neten keresgettem tippeket. ezek se müködtek hagytam is a fenébe.Parszor újra raktam a gépet de utána mindig beállítottam a insider-t(hát ha jó lesz ). Aztán egyszer kellemes meglepetés olyan 2-3 hónap mulva, mikor volt valami főbb verzió váltas utána jöttek rendesen
De szerintem csak pekkes voltam. -
BiP
nagyúr
Tényleg fura dolgokat művel. Korábban nekem is mindig időben megjöttek a buildek, most meg valamiért többeknek sem. (ha az ember nem követné a híreket, akkor lemaradna az új buildekről).
Viszont míg korábban rakoncátlankodott az ISO-ból frissítés, most legalább szépen ment.
Remélem a 372-vel sem lesz gond.szerk: mobilra időben megjött.
szerk2:(#551) lanw: Fene tudja. Így, hogy buildet váltottak, lehet, hogy ez hamarabb megjön.
Még azt lehet csinálni, hogy leállítod az Insider-t, majd újra vissza. (ilyenkor van kb. 24 óra átutás, de egy próbát megér, hátha csak "beakadt" valami)
Vagy ha türelmetlen vagy, mint én, marad az ISO-ból frissítés
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 14. nap: Chivalry 2
- Amazon Fire TV stick/box
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4237,100% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 256 SSD + 2TB HDD
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De szerintem csak pekkes voltam.

pzstm