Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
Nyilván. De amit most leírtál, az meg egy lehetőség, aminek a megvalósulása egyáltalán nem biztos. Ezek szerint én sem fogalmaztam elég konkrétan. Természetesen nem úgy értettem, hogy nem létezik más frissítési módszer, csak az ISO-s megoldás. Úgy értettem, hogy jelenleg csak ez az egy megoldás van. Ezt pedig azért tartottam fontosnak tisztázni, mert nem értem, hogy miért írják többen is, hogy nekik frissült a WU-n keresztül a 10240 10586-ra. Ha egyszer a MS megoldásai között ez a módszer nem aktív, akkor nem frissülhetett senkinek. Persze az is lehet, hogy van valamilyen speciális registry módosítás, amivel el lehet érni a WU-n keresztüli frissítést, de ez ugye egyáltalán nem általános.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4529
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Dell Latitude 7300 Core i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 16 Plus Pink 128GB használt karcmentes 94% akku (316 ciklus) 6 hónap garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
pzstm