Hirdetés
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doky1988
senior tag
Bocsi hülyeséget mondtam, nem iGO My Way hanem iGO Primo van a Junsun D100on.
Itt egy videó: [link]De fajin mert FM Transmittert is támogatja, legalábbis az iGO Primo menüjében van ilyen ahogy a videón néztem, ez szerintem nekik valami egyedi fejlesztésük, vagy nemtudom volt e annó hivatalos iGO Primo erre a készülékre.
Én úgy gondolom még ha jóval lassabb is mint egy x995 Max pl (az se a leggyorsabb, nekem pl látszólag szaggatott vagy hogy mondjam, akadt a Primo rajta szemmel láthatóan) de 22000ft, olcsóbb mint az x985, fullos iGO Primoval adják, hálistennek minden skin meg egyéb szemét nélkül, térképet meg meglehet oldani okosban

Szerintem a WinCE eszközök sokkal jobban birták a meleget is szélvédő mögött.. Apósom most kukázta le az én kb 10 évvel ezelőtti x960BT -met, mert csíkosódott a kijelző... De az kamionba ment éjjel nappal, hidegbe, melegbe az nem nyafogott

Az én androidos tabletem, telefonom meg visít hogy melege van meg belassul meg ilyenek.. WinCE eszközt ez miatt szeretem csak, hogy nem nyafog, birja a munkát.
-
Doky1988
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Temu
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- Google Pixel topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- BMW topik
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VGA kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Lenovo Legion 5 15ARH05H - Gamer Laptop
- A KINCS! Zsír Dobozos HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -50% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Csere-Beszamitás! Playstation 5 Slim Disc Edition! Lemezes
- 100/100 - 0 Perc! WD BLACK SN850X 4 TB NVME SSD!
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- KARÁCSONYI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 8GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi