Új hozzászólás Aktív témák
-
Doky1988
senior tag
No közben 22ezerért rendeltem egy JunSun D100-at 7colos kijelzővel, 5 nap elvileg és itt van Aliról. Jókat írnak róla.. Volt egy x995 Maxom Wayteq, de melege volt állandóan, kikapcsolt, nyűglődött csak.. ezek az Androidos navik sokat nem érnek sajna.. A régi WinCE navik nagyon birták a szélvédő mögött Olcsóbb mint itthon az x985, 7 col is ráadásul jobban látható.. Majd kiderül mit bizonyít
[ Szerkesztve ]
DokY | www.zsolti.hu
-
Doky1988
senior tag
Szia! Van TomTomom telefonon. A céleszköz nemtudom milyen igazából, sose volt kezembe. A TomTomnak azért vannak nyűgjei, éves teherautó előfizum van, szeptemberben jár le.. Sebesség korlátokat pl nem igazán jól mutatja, volt olyan helyem hogy az istennek se akart betervezni, iGOm van eredeti Androidos telón, annó megvettem Playből, az betervezett szépen oda ahova kell (nyilván kordinátát írtam), míg a TomTom kordinátával sem. x985 van egyik kolegának, szerintem borzalom lassú.
DokY | www.zsolti.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó iPad 9th gen 10.2" 64GB Silver (2021) + Apple Pencil +1 bontatlan heggyel!
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps5 / playstation 5 lego, spiderman, horizon játékok
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest