- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Rap, Hip-hop 90'
Új hozzászólás Aktív témák
-
plömplöm
őstag
sziasz,
adott egy wayteq pna, aminek a lelke odabent egy wince, sszem 6.0. lényeg a lényeg, a navi totyikjában már kérdeztem, választ nem kaptam arra, hogy ki lehet-e kapcsolni azt a fícsört, hogy a nemsokára lemerülő akksi miatt percekig vernyákoljon nekem, nameg ne is írogasson ki semmit a kijelzőre, mert ilyenkor mire újrarajzolja a naviszoftver a képernyőt már az új warning miatt kezdheti is előlről. naszóval ki lehet-e kapcsolni az akkumerülés-figyelmeztetést? gondolom erről a wince tud és ő írja "felül" a kijelzőt. a wince-hez hozzáférek, azzal nincs gond.
köszi
-
okad
csendes tag
Kérdésem a következő: (SEGÍTSÉG
)
Van egy E900 tip. 7" tabla Pc-m (term.Kínai). Van rajta egy Win CE 5.0 op.rendszer (2005-2006-os).Eddig főleg e-book funkciója miatt használtam - ugy-ahogy ki is elégítette "játszó" kedvemet. Ram nincs benne.
kaptam hozzá egy bőrtokba tett billentyűzetet :-) ...
DE: az USB-n keresztül igaz, hogy érzékeli az eszközt a táblakütyü, de nem karakterhelyesen mükszik - tehát nem vezérelhető vele a tabla pc. A billentyűzet asztali pc-n Win XP prof. illetve laptopon helyesen működik - de természetesen nem ezekhez szeretném használni. A billentyűzethez minden kereskedő azt adta ismertetőül, hogy minden tabla pc-vel mükszik - de ez nekem nem jött be - mire egyesek azt mondták, hogy velem illetve az én jis tablámmal van baj (vagyis a rátelepített win CE 5.0-val).
A tabla pc op.rendszerében meglévő dll-fájlok: USBSER - USBHCC - USBHID USBdisk6 - USBd , ahogy megnéztem az asztali gépen az USBHID.dll en ismerszik fel a billentyűzet. A kis gépen miért nem jelentkezik be helyesen az eszköz. Vagyis mivel (szoftver) tudnám rábírni a kis táblán lévő op. rendszert hogy kezelje a billentyűzetet. A hálón talált USB drivereket (vagy más win ce programokat is)meg valszeg felkészületlenségem miatt nem tudom rávinni a kis kütyüre.(pld-ul ubxusbser.zip (exe) és egyéb fájlokat - hogyan kell installálni a win ce-be?. Tudtok-e valami javaslatot adni ?????A karakterkiosztás, ami „helytelenül az angolhoz képest” megjelenik a kis tábla pöcö képernyőjén:
a „billentyű” = megjelenített karakterek:
+ = j
A = o
D = d
F = r
G = semmi
H = semmi
J = y
K = n
L = visszalép a kurzor egy karaktert
; = ;
ENTER = [
Z = 9
X = semmi
C = 2
V = 4
B = 3
N = 5
M = 6
<= n
? = 0
[ = m
] = b
E = start menüt nyit
R = F
T = g
Y = h
U = v
O = Objekt Mode menüt megnyitja
P =,
Stb,stb,stbEzt a karakterkiosztást, hogyan lehetne helytállóvá konvertálni ????
Milyen USB illesztésre lenne szükség, hogy karakterhelyesen működjön a kis kütyün a tokos billentyű? (a billentyű androidos tableten is helyesen mükszik, a Win XP-ken is, csak a kis win CE 5.0-ás tablet pc-n nem megy.) Van erre megoldás ? -
Imi91
aktív tag
Én sok progit kerestem volna Win Ce alá, de nem sok sikerrel jártam driverekterén nem tudom milyen támogatottsága van, cseréld le inkább a Ce-t ha olyan géped van mint a másik oldal alján belinkelt pl egy win 2000-re az úgy gép barát és tudásra sem rossz netezni pl első osztályú.
-
Oldman61
csendes tag
Sziasztok!
Remélem tudtok segíteni! Az előző oldalon látható egy olyan kütyü, amilyen nekem is van. Én mobil internetet szeretnék használni rajta, de hiába dugom be az USB-be, nem történik semmi. Tudtok hozzá drivert, hogy felismerje és telepíteni tudjam, Win CE6 op. rendszer van rajta. Wi-Fi -vel ketyeg rendesen, de hát nincs mindenhol. Előre is köszi!
Oldi -
winettoo
csendes tag
-
Imi91
aktív tag
Windows Ce 6 telepítésében Én legalábbis nem tudok segíteni ami neked van gép az laptop féleség az elképzelésem és a leírásod szerint pontosabban ilyen:
Ha jól gondolom akkor erre soha semmiféle Windows Ce-t nem igen fogsz tudni felrakni, mert ez nem GPS. Más hardver elemekkel van felépítve és ebből következik hogy más Driverek(meghajtó programok) szükségesek a megfelelő működéséhez.
A Ram-ot illetően szerintem Nem DDR 2 hanem Sd vagy esetleg DDR.
Am minek kellene neked rá Windows Ce 6? Erre Xp vagy Win 2000 való(vagy Win 7). -
G3R!94
aktív tag
Sziasztok!
Nemrég kaptam egy 7"-os netbook-ot, ilyen paraméterekkel:
proci: WM8505 300Mhz
ram: DDR2 128Mb
kijelző: 7" TFT 800*480
SD kártyaolvasó van rajta
Teljesen amatőr vagyok ebben a témában. Tud valaki leírást adni Windows CE 6.0 telepítéséről? -
Imi91
aktív tag
Persze, hogy lehet mikor meg gyártanak egy gps-t, laptopot, számítógépet, nem egyből van rajta a szoftver hanem utólag rakják fel rá v.mi megoldás 1000% hogy van rá szerintem olyasmi lehet mint a számítógépen a bios frissítés de ezt csak tippelem, mert am nem toom hogy hogyan működik
Azt ajánlom, hogy tölts le v.honnan egy Windows ce-t és rakd rá a beépített memóriára, már ha a géped látja a gps-t ha még látja szerintem biztosan menthetőha azonban nem bírsz vele próbálj keresni a gps-ednek egy márka szervizt hátha ott tudják orvosolni a problémát.
Sok sikert! -
roporro
csendes tag
Sziasztok!
Ki tudna segíteni!?
Vettem a Vaterán egy 7"-os navigációt, amelyen WinCe5.0 van telepítve és egy shell program. Eredetileg indítás után a shell felület jött be és annak a beállítás menűjéből lehetett elérni a winCe felületet. Úgy néz ki, hogy sikerült egy drága nehezéket létrehoznom belőle, de hátha valaki tud megoldást a problémára:
Beleakartam nézni a win registry-jébe, de mivel a navi érintőképernyője azt csinálta, hogy nem ott érzékelt, ahova nyultam, kitörölte a SYSTEM nevet és átnevezte. Na innentől a windows nem működött rendesen és a registryt sem értem már el. A gép újraindult, de már be sem bootolt. Bejön az indító képernyő, de nem lép tovább! Lehet ezzel kezdeni valamit szerintetek. -
Imi91
aktív tag
Hát ha netbook akkor arra tudsz más oprendszert is telepíteni szerintem pl: Win 2000, Xp..., és ott jobban boldogulnál a vezetéknélküli hálózatokkal
De az is lehet v.mi beállításod nem okés ahogy elnézem a hiba üzenetet, nézd át a beállításokat a gépen és a rúteren is. Sok sikert!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nitro AN515-56 15.6" FHD IPS i7-11370H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HP Pavilion 15-ec2057ur 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3050 16GB 512GB magyarított vbill gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 5070 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Corsair RM750
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest