- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dssport
tag
Sziasztok!
Szerintetek meg lehet változtatni win10 alatt a billentyűzet kiosztását? Sima QWERTZ kiosztásra van szükségem annyi módosítással, hogy a bal Shift legyen a hosszú í.
Hp-nál úgy gondolták, hogy jó lesz a ,,balra nyíl" és az ,,ALT GR" közé tenni a hosszú íííííí-t, de nekem baromira nem áll rá a kezem... Erre azért volt szükségük, hogy a bal Shift nagy/széles billentyűt kaphasson...
Előre is köszönöm a tippeket!!!
-
dssport
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni Win10Pro-val kapcsolatban.
HP 820 laptop néha 2 perc inaktivitás után alvó állapotba lép. Hálózatról is akksiról is. Ha nem mozgatom folyamatosan az egeret akkor elég 2 perc és elalszik.
Reggel amikor bekapcsoltam alapvetően kiegyensúlyozottban (közép) volt. Egész nap ment hibátlanul (csak thunderbird és firefox futott végig) aztán egy hosszabb időre magára hagytam a gépet (60+ min) mire visszamentem sztem már hibernált.
Ebből a helyzetből felébresztettem és ezt követően elkezdte ezt a 2 perces szórakozást.
Most felhúztam kiegyensúlyozottról teljesítménycentrikusra vártam pár percet, most jó.
Visszatettem kiegyensúlyozottra, most így is jó. (vagy pont az ellenkezője mert ismét itt hagytam a gépet 30+ percre és még a nyomorult kijelzőt sem kapcsolta ki....)
1 hete néztem át az összes energiagazdálkodási beállítást ami a kiegyensúlyozott módhoz tartozik, az összes időzítés ki lett tolva. (azért kellett ezzel foglalkoznom, mert akkor is alvóba ugrált a gép már bekapcsolása után (((boot közben kapcsoltam fel a tápot azt gondoltam akkor, hogy ez hiba oka)))))) aztán egész héten jó volt.....
Nekem úgy tűnik a dolog, hogy néha nem tudja a gép, hogy mi a helyzet, milyen beállítások aktívak...amikor a csúszkát állítom akkor frissül az energiagazdálkodás állapota és ideiglenese megszűnik a hiba... Aztán egy feszültség ki vagy bekapcsolás hibernálás után megint behülyül...
Találkozott már valaki ilyen problémával? - Tudom, hogy zavaros amit leírtam /bocs/ de nem teljesen egyértelmű, hogy mi váltja ki ezt a dolgot, így körülírni sem tudom sokkal jobban...
Az ötleteket előre is köszönöm!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest