Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
muldernova
csendes tag
válasz
Doky586
üzenetére
Fasza!
Ez a megoldás akkor arra,hogy miért hullott szét. Érthető.
Windows cdrol mar probaltam a javítast,de mindig a helyreállítási menübe dob vissza.
Kérdésem,hogy windows rendszer indító lemezzel és meglévő rendszerkép fájlal /kb 4hónapos van/ új ugyanakkora hdd-el elviekben visszaállítható a rendszer?
Akkor legalább csak 4 hónap bukó van az nem olyan vészes az adatokat visszamásolom...
Rendszerkép fájl gondolom csak ugyanakkora winyóra tehető fel.
Kisebb méretűre még ha az adat sokkal kevesebb is rajta nem?
Gondolom akkor ezt semmilyen boot javítási metódussal nem javítható....
Adatokat le tudom menteni,de sajnos vannak rajta olyan programok és beállítások amik nem ....#King csak en írok erről ;)
-
muldernova
csendes tag
válasz
King Unique
üzenetére
Megpróbálom megkeresni a hibakódot macriumnál.
Igen usb dokkolóra Hdd helyi lemezként engedi.
Én arra gondoltam,hogy amikor beraktam az új winyót amin rajta volt a windows -hoz tartozó alap partíciók az kavarhatott be valahol... -
muldernova
csendes tag
válasz
King Unique
üzenetére
Köszi a tanácsokat remélem valamelyik bejön. Amit még nem csináltam...
De a legtöbb recoveryt megpróbáltam mar. Igaz,hogy a mostani állapotban lévő winchester klónján,mert az eredetit nem akarom ennél jobban szétbaszni.
Elképzelhető,hogy ezért nem müködik sem a frissítés/program változasok visszaállítása? Képfájlból való visszaállítás?stb... mindent végigpróbáltam amiket lehetett.
A parancssoros helyreállítás/ezt még megpróbálom/ és a teljes adat törlés kivételével.
Hogy mi miatt történt arra nem jöttem még rá... -
muldernova
csendes tag
válasz
King Unique
üzenetére
Szia!
Bios nem volt babrálva.
Kb 100 giga adat van rajta. Macriummal lehet változtatni a partíció méretet így rátehető másik méretűre is.
Meg most is le tudtam ugyanúgy klónozni másik winyóra tesztelni /csak ugye a már rossz verziót/
Hdd állapotát ne néztem hdd sentinellel ,de ne. Régi és idáig semmi gixer nem volt vele...
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- JBL BoomBox 2
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad 11 (A16) 128GB Wifi Silver 1ÉV Bontatlan
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi