- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zapikanka
tag
Sziasztok,
kis időt szeretnék magamnak spórolni és az jutott eszembe, hogy valahogy integrálnám az eddig elérhető frissítéseket a telepítő flash-re (vagy letölteni és minden egyes telepítéskor újra felhasználható lenne, nem kell mindíg végig várni a letöltést). Ez elképzelhető valahogy? Slipstreaming-et találtam neten. Nem tudom, hogy mi a best practice. Köszi.
Üdv,
z -
zapikanka
tag
Sziasztok,
Windows 10 vásárlására szánnám magam, mert eddig az egyetemi Education verziót használtam, de megszűnt a jogviszonyom és így kell vennem egyet. iPon-on néztem, de ott 50ezer, annyit sajnos nem tudok rászánni, van esetleg alternatív megoldás, ahol tudok a Microsoft-tól vagy valahonnan kulcsot venni?
Köszi előre is.
Üdv,
z
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Starcraft 2 Collector's Edition
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁPRILIS MADNESS -30%
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest