- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RIOS Gépház: Terheléses támadás alatt a PROHARDVER! lapcsalád
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription akár 9 eszközre!
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
RedHarlow
aktív tag
válasz
King Unique #144514 üzenetére
Igazad van, telepítettem és alapból aktiválódott. Nekem sajnos 5-10 évvel ezelőttről volt egy rossz tapasztalatom ezzel kapcsolatban és azt gondoltam hogy a HDD teljes formázása miatt törölhettem valamit ezért nem aktiválta de akkor lehet az van, hogy nem ugyan azt a csomagot telepítettem. Lehet hogy pl home verzió volt és pro-t tettem fel és ezért nem aktiválódott. Mindenesetre ma ez tiszta lett számomra. Köszönöm a segítséget!
-
RedHarlow
aktív tag
Igen, én is így tudtam, hogy BIOS-ból nyeri ki de emlékszem egyszer hasonló helyzetbe voltam úgy 5 éve és valahogy sehogyse aktiválódott. Az nem kavarhat be, hogy a HDD formázásnál a rendszer meg minden partíciót totál formáztam? Nem ugye, mert a BIOS tárolja a WIN kódot?
-
RedHarlow
aktív tag
Sziasztok, van egy windows 10-el vásárolt asztali gépem, hátán windows matricával. Szeretném újratelepíteni a gépet úgy, hogy a windows aktiválódjon majd. Mi ennek a pontos módja? Esetleg újratelepítés előtt valahogy ki kell nyernem a kódot? Pár évvel ezelőtt akartam egy hasonlót csinálni de szerintem nem kellett volna a merevlemezt teljesen formázni mert telepítés után sehogyse tudtam aktiválni a windows. Tudna segíteni valaki, hogy telepítsem újra a gépet úgy, hogy a windows autoamtikusan aktiválódjon? Én mindig úgy telepítek, hogy usb-re win 10, biosba boot beállítás, merevlemez formázás majd telepítés.
Előre is köszi a segítséget!
-
RedHarlow
aktív tag
válasz
King Unique #77577 üzenetére
Lemezzel/pendriveal már jópárszor telepítettem újra windowst, azonban 2 éve egy OEM-es laptopnál nem sikerült lemezzes telepítés után visszaaktiválnom a windowst, szerintem azért mert a partíciók kiválasztásakor töröltem minden partíciót közte a recovery-t is. Ezért félek most hozzányúlni a saját OEM-es Windows 10-emhez is. 2 éve használom a gépet és szeretnék egy szép tiszta, üres C partíciót. Mi a különbség a gyári visszaállítás és a lemezes újratelepítés között?
-
RedHarlow
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Windows 10-el vásárolt laptopom, szeretném újratelepíteni, tud valaki valami jó leírást, hogy hogy kell lemez nélkül, OEM-es windows 10-et újratenni?
-
RedHarlow
aktív tag
Sziasztok! A munkahelyemen feltelepítettek egy VPN-t a laptopomra, amit tegnap este töröltem. A törlés óta azonban eltűnt a WIFI, nem talál kapcsolatokat és a hálózati beállításoknál az adapterbeállításoknál sincs ott. Újratettem a gyártó hivatalos oldalán található wireless drivert de ez semm oldotta meg a problémát. Van valami ötletetek esetleg? Előre is köszönöm a segítséget.
-
RedHarlow
aktív tag
Sziasztok!
Adott volt egy Windows 8.1-es operációs rendszerrel vásárolt laptop, szerettem volna Windows 10-re frissíteni de a felkínált telepítő valamiért folyton lefagyott, ezért a következőket tettem:
- Letöltöm a Windows 10-et (hivatalos oldalról), a szokásos BIOS Boot irányból elindítom a telepítőt
- A teljes merevlemezt formáztam, majd létrehoztam két partíciót egyet a Win-nek egyet az adatoknak
- Telepítés sikerült, eredeti WIN 8.1 OEM kulcsot kiolvastam egy programmal majd szerettem volna aktiválni vele a feltett WIN 10-et de az nem fogadta el a kulcsot.Most az iskola által kaptam egy szintén tiszta WIN 10-et, amely elméletileg automatikusan aktiválódik amennyiben OEM-es gépről van szó.
"biztosítja a Microsoft Windows Enterprise operációs rendszer frissítés (alap OEM továbbra is szükséges) és a Microsoft Office Professional Plus irodai programcsomag,"
A leírásban az alábbi olvasható:
Az operációs rendszerek aktivációja csak akkor lesz sikeres, ha a telepítés során az alábbi feltételeket biztosítja:
• tiszta telepítést hajtson végre (azaz ne upgrade-elje a korábbi opreációs rendszerét)
• kábellel kapcsolódjon az internethez a telepítés kezdetétől (a wifi hálózat beállítása a telepítést követően lehetséges, az automatikus aktivációt ilyenkor már nem lehet végrehajtani)
• egyéni előfizetésen keresztül kapcsolódjon, az egyetemi hálózat hibát eredményezhet
• fizikai, tehát ne virtuális gépre telepítsen
• a telepítőkészletet / pendrive-ot a telepítés befejezéséig tartsa csatlakoztatvaA kérdésem az lenne, hogy ti ezt az elbénázott ügyet, hogy oldanátok meg? Fel fogja ismerni a kapott Win 10 az előző Win 8.1-es OEM-et? Vagy előtte valahogy vissza kéne varázsolnom rá az eredeti Win 8.1-et? De azt, hogy ha már csak a BIOS tárolja az OEM kulcsot, mivel ugye a HDD teljesen formázva lett?
Előre is köszönöm a segítséget.
-
RedHarlow
aktív tag
Sziasztok, van egy OEM windows 8-as laptopom, amire feltettem a windows 10-ed külön DVD-ről mivel a frissítés folyton lefagyott. Szeretném kiolvasni a gépből az OEM kulcsot majd aktiválni vele a Windows 10-et. Hogy tudom ezt megtenni? előre is köszönöm a segítségeteket!
-
RedHarlow
aktív tag
válasz
Snip3r_HUN #29583 üzenetére
Töröltem mindent a winchesterről.
-
RedHarlow
aktív tag
Sziasztok, van egy OEM windows 8-as laptopom, amire feltettem a windows 10-ed külön DVD-ről mivel a frissítés folyton lefagyott. Szeretném kiolvasni a gépből az OEM kulcsot majd aktiválni vele a Windows 10-et. Hogy tudom ezt megtenni? előre is köszönöm a segítségeteket!
-
RedHarlow
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni? Egy lenovo notebookról lenne szó. Windows 8 OEM volt a gépén, feltettem rá DVD-ről egy Windows 10-et, az OEM termékkulcsot hogy tudom aktiválni rajta? Hogy tudom kinyerni?
-
RedHarlow
aktív tag
Sziasztok!
A segítségetekre lenne szükségem, barátnőm laptopján OEM windows 8 vagy 8.1 van. Szeretném neki frissíteni Windows 10-re. Az alábbi kérdések merültek fel bennem.
1. Amennyiben esetleg Windows 8 van a gépén úgy is frissíthető Windows 10-re vagy csak 8.1?
2. Amennyiben csak 8.1 úgy van ingyenes frissítési lehetőség 8-ról 8.1-re vagy ez egy telejesen új op rendszer?
3. A hivatalos microsoft oldalon [link] láttam, hogy letölthetem és kiírhatom DVD-re a Windows 10-et de ebben az esetben ha így telepítem hogy tudom megszerezni a laptopon lévő Windows 8 kulcsot amit gondolom kér a 10 telepítéskor. Nem volt még OEM Windows-os laptopom ezért kérdem.Előre is köszönöm szépen a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Asztrofotózás
- Milyen processzort vegyek?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Gumi és felni topik
- LG LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Arc B580 12GB Limited Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
- Dobd fel a gamer világod a GIGABYTE GeForce RTX 3060-nal! 0% THM rèszletre is!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest