Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-05-31 14:25:16

LOGOUT.hu

Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#15989) nofi válasza wolfman (#15975) üzenetére


nofi
őstag

Azért aki ide jön kérdezni szerintem nagyobb eséllyel valami hiba miatt teszi ahogy ez lenni szokott. Ha a több mint 18 millió usernél előjönnének ugyanazok a hibák állna a bál rendesen...

Nekem pl. semmi bajom nincs vele, sőt, kifejezetten tetszik. Végre van értelme használni a beépített appokat, nem kell lavírozni csempe- és desktopnézet között.Start menü végre szabadon variálható, valamint rögtön tudok tálcáról keresni. Action centre szerű valami nagyon hiányzott már, ezt is végre megkaptuk. Bár már nincs Xboxom (már), örül az appnak, hogy fel tudom venni a képernyőn futó eseményeket. Meglepett milyen leegyszerűsített lett a beállítás rész (jó értelemben), persze a szakiknak jobban is el lehet benne mélyedni ugyanúgy mint eddig. Tegnap például kaptam egy értesítést, hogy van pár program ami automatikusan indul és ha kilövésükkel spórolhatnék a bootidőn.

Való igaz, ha összességében nézzük, van még mit helyrehozni. Pl. Edge-et el sem indítottam, mivel kiegészítők nélkül egyébként sem váltanék át Chrome-ról. Beépített Skype hiánya is furcsa és bár én elvagyok Cortanával, azért itthon mégis csak jobb lenne ha tudna magyarul. Windows Store is erősen hiányos, talán ez az ami a leglassabban fog csak változni, de legalább már van hova fejleszteni, nem csak a relatív kevés WP usernek.

Xbox GT: nozsolt

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.