Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz
Yllgrim
üzenetére
Nagyon változó.
Assetto Corsa, Crysis3 nekem ment rendesen, nem vettem észre jelentős különbséget a Win7-hez képest.
Azonban a Project Cars sokkal gyengébben futott win10 alatt, mint hetesen. Próbáltam akármit kínlódni a csataliszt beállításokon, a játékban már mediumról levettem low-ra a beállításokat, de akkorse.
Azóta persze lehet, hogy a pCars is fejlődött, a win10-re is voltak javítgatások, és már nem jelentkezne a probléma, de február eleje óta nem bootoltam be a win10-et. -
janos666
nagyúr
válasz
Yllgrim
üzenetére
Amiket végigpróbáltam, azok közt volt olyan is, ami Win 8.1-en csak Win 8.0 kompatibilitási módban volt hajlandó elindulni, de Win 10 TP_b9926 alatt pöccre ment. A WDDM 2.0-ás 15.2 beta Catalyst-al viszont vannak gondok, DX11-es játékokból is találtam olyat, ami hasonlóan crash-el D3D iniciailzáláskor, mint pl. a dxdiag.exe is (olyan hardware-el is, amihez nincs is WDDM 2.0 támogatás, csak 1.3-al fut), de használható a Win 8.1-es 14.12 driver is (ha nem kell a DX12, de nem is találtam még publikus DX12 techdemót/benchmarkot, sőt, most épp még kártyám sincs hozzá, mióta kinyírtam egy 290X-et).
-
pzstm
titán
válasz
Yllgrim
üzenetére
Teljesen más rendszeren használom ugyan, de egy Technical Preview fázisban lévő szoftvernél garantált stabil működést elég nehéz megoldani. Persze nagy mértékben függ attól is, hogy mire fogod használni. (játékok kényesek tudnak lenni, különösen a nem patchelt régebbiek)
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Xbox tulajok OFF topicja
- BestBuy topik
- OpenWRT topic
- Escape from Tarkov
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Direct One (műholdas és online TV)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938, 100% Akku
- iPhone 13 mini emelt kapacitású 2520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Mini 2023 M2 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Karácsonyi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest