Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pokesz007
senior tag
Szia
Nekem is volt ilyen problémám,mikor megvettem a gépet 2015 Szeptemberbe. Új Windows 10-el. Azóta 2x újra raktam. Megjavult! Mitől?Passz. Próbálkozásaimat leírom,ha érdekel.
Hangkártya driver a legújabb.
Videókártya driver a legújabb.
LAN kártya driver a legújabb.
Utorrentet használsz? Volt mikor az is beakasztotta,de Qbittre( Nem jött be ) áttértem,megjavult végül visszaraktam Utorrentre 2.2.1
Kapott valami frissítést és azóta nem akad a hang..( Újra raktam a rendszert tegnap. Unatkoztam
Nincs akadás. Sajnos mindenkinek más a megoldás az interneten ,sokat olvastam róla. -
Chrys_
addikt
Settings > System > Power & Sleep > Additional Power Settings > Change Plan Settings > Change Advanced Power Settings > PCI Express > Link State Power Management:Setting = "Off"
Gondolom így nem cseszteti a PCI-Express-t és nem okoz gondot semmi freki/feszültség állítás.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Vadiúj garanciás kèszleten lèvő lapok! Kamatmentes rèszletre is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3647
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nincs akadás. Sajnos mindenkinek más a megoldás az interneten ,sokat olvastam róla.