Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Pitterix: Gyógytorna
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gerner1
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Chrys_
üzenetére
Szerintem ez a lejátszó beállításának kérdése. Esetleg a magyar nyelvet is felteheted. Nem tudom most külön .srt ellenőrizni, egy beépített mkv nálam angol rendszeren a magyar felirat is jól jelenik meg mpv lejátszóban: [kép]
A Notepad dologra registry mókolást találni, saját felelősségre. Lehet a Notepad++ tud alapértelmezetté tenni, nézz utána.
-
TRob1
veterán
válasz
Chrys_
üzenetére
Nem lesz. Kb azt jelenti, hogy nem kell beírogatni mélcímet (esetleg jelszót), hanem ott váltasz. Újratölti azt a fiókot, mintha most lépnél be.
ui: Illetve a gugli valamilyen szinten biztos létrehoz kapcsolatot, hisz látja hogy ki az aki nem jelentkezett ki és ki melyik fiók alól melyikekbe lép be.
(De persze ők nem csinálnak ilyet, nem figyelnek, nem gyűjtenek adatokat, olyat csak MS tesz
) -
-
válasz
Chrys_
üzenetére
Ez a rész mindig Off-on van.
A kiegyensúlyozott beállítást szoktam használni és azt állítom át. A procin kívül, minden energiagazdálkodásos opciót ki szoktam kapcsolni.
Viszont a linkelt hozzászólásba írtam, hogy ilyenkor az egér is megáll, kép, hang, minden befagy egy pillanatra. Ugyanez a gép, több éves win 7 nem volt ilyen. Párom gépe frissült először, az csinálta, aztán ment rá egy tiszta telepítés, egy darabig jó volt aztán egyszer csak újra előjött. Frissítettem én is, nálam logitech kormány nem ment (interaktív windows station-t hiányolt) drivert nem telepített, amiatt kellett tiszta telepítést csinálnom. Addig hanggal nem volt gond, majd tiszta telepítésre nekem is előjött.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Dobozos formában is befutott az AMD 32 GB-os csúcs-Radeonja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Porszemnyi a világ legkisebb OLED pixele
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Gumi és felni topik
- Milyen autót vegyek?
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G11 - Ryzen 5 8540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
- Xiaomi Redmi Note 14 pro+ 512GB,Újszerű,Adatkabel, 12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
(De persze ők nem csinálnak ilyet, nem figyelnek, nem gyűjtenek adatokat, olyat csak MS tesz
)
)