Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Pitterix: Gyógytorna
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Chrys_
üzenetére
Ez a rész mindig Off-on van.
A kiegyensúlyozott beállítást szoktam használni és azt állítom át. A procin kívül, minden energiagazdálkodásos opciót ki szoktam kapcsolni.
Viszont a linkelt hozzászólásba írtam, hogy ilyenkor az egér is megáll, kép, hang, minden befagy egy pillanatra. Ugyanez a gép, több éves win 7 nem volt ilyen. Párom gépe frissült először, az csinálta, aztán ment rá egy tiszta telepítés, egy darabig jó volt aztán egyszer csak újra előjött. Frissítettem én is, nálam logitech kormány nem ment (interaktív windows station-t hiányolt) drivert nem telepített, amiatt kellett tiszta telepítést csinálnom. Addig hanggal nem volt gond, majd tiszta telepítésre nekem is előjött.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Poco F7 – bajnokesélyes
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Automobilista 2
- Építő/felújító topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Battlefield 6
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847, 96% Akkumulátor
- Fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i3-6G I 8GB I 128SSD I DVDRW I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest