Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rasiel
senior tag
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Mindenféle barmolás nélkül is meg lehet oldani, ergo a Defendert ki lehet kapcsolni véglegesen bármelyik Windows 10 build esetén. Ehhez nem kell külön védelmi szoftvert telepíteni. Sorrendben a Gépházra, Feladatütemezőre, Csoportházirend-szerkesztőre, Rendszerleíróadatbázis-szerkesztőre, Szolgáltatásokra, (Automatikus indításra) van szükség és nem fog többet futni, random aktiválódni a Windows Defender.
-
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Nagyon kedves hogy aggódsz emiatt és ezt ki is fejted.
Lehet barmolás, mindenesetre 22 hónapja jól működik minden.
Tűzfal sincs... Candy Soda Saga és barátai se. Heti többszöri nyavajgás se hogy most bocsi, lerántottam a mobilnetedről 1-2-3-4 gigát. Semmi különös, teszi a dolgát, ÚGY ahogy nekem tetszik.Ha beülnél mellém a kocsiba, bizonyára novellát tudnál írni a számodra nem tetsző vezetési stílusomról.
Ennek ellenére 27 éve nem volt balesetem, előtte 2 , mindkettő önhibámon kívül, belémjöttek. Akkor mit, miért is változtassak a vezetési, és a windowsozási szokásaimon..? Amikor jól működnek?Úgy tudom a kenyérpirító, az autóm, az OS van ÉRTEM és nem fordítva működik a testreszabás.
Érted, mire szeretnék kilyukadni?
De ezt már itt 1000x lezongoráztuk és a két tábor sosem fog közelebb kerülni egymáshoz, viszont én nem akarlak meggyőzni hogy úgy csináld ahogy én. Veled ellentétbe.
Sose állítottam hogy értek a windowshoz, ezért is vagyok a fórumon.
Nem ÉRTEK hozzá, hanem HASZNÁLOM.Maradtam tisztelettel.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Építő/felújító topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen autót vegyek?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,94% Akkumulátor
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- DX Racer fekete gamer, irodai szék
- AiOOO! HP EliteOne 800 G3 23.8" FHD Érintőkijelző i5-7500 16GB 512GB 1 év garancia
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő