Hirdetés
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddmb
aktív tag
válasz
King Unique
üzenetére
Jelentem, sikerült minden ahogy szerettem volna
Azért nem volt egyszerű...Először is a Linuxos fdisk programmal létrehoztam a GPT-s partíciós táblát. Létrehoztam 15%nyi területen egy új partíciót. Megformáztam a mkfs.ext3 programmal és adtam neki label-t (erre csak most jöttem rá, hogy mennyire hasznos!)
Ezután Windows alatt a maradék területen létrehoztam egy új volume-t amit NTFS-re formáztam és ennek is adtam volume labelt. Itt szeretném megkérdezni, hogy a linuxos fdisk program által létrehozott partíciót a maradék területen miért nem tudta kezelni a Windows? Nem lehetett a partíciót Windows-ban formázni. Törölnöm kellett a Volume-t, aztán létrehozni egy újat, és csak azt engedte formázni a ganyé Windows. Tehát csak akkor engedelmeskedett amikor a saját Wizardját használtam, a Linux fdiskjének az írása nem tetszett neki...
A router Download Master programja az éppen futtatott torrenteket a
/tmp/mnt/sd<X>1/Download2/InComplete
a már kész torrenteket pedig a
/tmp/mnt/sd<X>1/Download2/Complete
könyvtárba teszi. Csakhogy! Ha újraindítom a routert akkor egyszer sda, máskor sdb néven hivatkozik a lemezre (amikor nem volt label beállítva). És olyankor meg szokott hülyülni, mert nem találja meg a "Complete" könyvtárat. Ilyenkor a Donwnload2 folder mellé szokta lementeni a kész torrenteket. Nincs is ezzel komolyabb baj. Csakhogy! Olykor a letöltendő torrent nem más mint 1db file. Ekkor ftp-n keresztül az sd{a,b} eszköz tartalma (1db file) nem látszódik!! Ilyenkor azt szoktam csinálni, hogy seed leállít, ssh-val belépek a routerre, egy pillanatra áthelyezem a filét a Download2 folderba, onnan már tudom másolni ftp-n keresztül, és mikor kész a másolás, akkor visszahelyzem a helyére, seed visszaállít. Remélem most hogy kapott label-t a volume, ezentúl nem lesz ez a gondom, ugyanis a Download Master által létrehozott folderok így festenek:
/tmp/mnt/downl_mast/Download2/InComplete
/tmp/mnt/downl_mast/Download2/Complete
ahol downl_mast a volume label
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen 1 FHD notebook - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD T2000 4GB W11
- 0PERCES BOSE QuietComfort Ultra Headphones, zajszűrős, Bluetooth fejhallgató!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Azért nem volt egyszerű...