Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pierre75
senior tag
válasz
Pierre75
üzenetére
Mivel eddig a Win10 mindig rámeresztette első nap a ráncfelvarrást, azt hihettem most a O&O ShutUp10 beállítása tartotta vissza a frissítéstől. De nem, ma az O&O ShutUp10 tiltása ellenére 1809-et varázsolt a gépre. Komótosan frissített. (Eddig nem találkoztam buggal.)
Nem kapcsolta vissza a hibernálást és a onedrive-ot, nem rakott vissza törölt MS sw-t, békén hagyta a beállításokat. Néhány hozzárendelést kellett újra megtenni, amikre rákérdezett (jpg, srt stb). De hiba nélkül ment a frissítés. -
Cs1csó
titán
válasz
Pierre75
üzenetére
Az f.lux-ban ez is megoldott, hozzá lehet adni alkalmazásokat pl. játékokat is a kivételekhez.
Nagyn f.lux függő lettem, nappal is használom a normál fény 6500K helyett 5500K-n naplemente és napkelte között pedig 3400K-n.
Ha filmet nézek - gépen ritkán - akkor van egy olyan hogy "movie mode" akkor kicsit erősebb a fény az épp aktuális fényhez képest. Játéknál is hagyom bekapcsolva. Már zavar az erős fény.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Witcher 1 Collector's Edition
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest