Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
KaitouP
üzenetére
Nálam pl. HP8440-es laposon minden egyes fél évi frissítésnél "elromlik" az ujjlenyomat olvasó. Meg van róla győződve hogy az a jó driver, amit felrak hozzá. És nem talál semmi frissebbet sem. Van nekem egy mentett jól működő, ami teljesen más mint ami fel van rakva win10 által (nem régebbi vagy újabb, hanem más típus/fajta.). Na azt ilyenkor mindig "ráerőszakolom", és onnantól megint jól müxik minden. Gugliztam egy ideig anno, és úgy bukkantam rá.
Meg kellene nézned mikor működik, hogy pontosan mik is a driverek. Sőt, vmi progival kimenteni. Majd a frissített rendszernél is ránézni, esélyes hogy nem ugyanaz lesz. Majd feltenni a mentettet, és talán nálad is oké lesz a hang.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- DELL Thunderbolt TB16 Dock (ELKELT)
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Jura Impressa C5 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest