Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz
King Unique
üzenetére
Nekem nem volt HUB, csak egy egyméteres hosszabbító kábel bedugva a hátsó USB3 portra. A házamon elöl ui. csak egyetlen USB3 van. És mégis, amikor ebbe a hosszabbítóba dugtam a 3.5"-s, saját tápos külső HDD-t, rendszeresen ledobálta. Próbáltam 2 hosszabbító kábellel is, mindkettővel ezt csinálta.
Most egy külön tápos 6-os USB HUB van hátra bedugva, azzal sosem volt gond, többszáz gigákat másolgattam már át vele, egyik USB3-as HDD-ről a másikra, így mostmár mindegy, hogy táp nélküli 2.5-es ház, vagy tápos 3.5-es. Lehet benne valami, hogy a külső HDD-ket olyan rövid kábellel adják, ezek szerint (nem értek hozzá, csak tippelek), hogy hiába az USB3 nagyobb áramfelvétele, a kábelhosszra még érzékenyebb, mint az USB2. És ahogy hallottam, ez a probléma méginkább jelentkezik az USB3.1 kábeleknél.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Gyúrósok ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Projektor topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- BestBuy topik
- EA Sports WRC '23
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest