Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Idővándor
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
Ha normál 64 bites ISO-t tölt / töltött le hivatalos forrásból, akkor a 1803-nál a magyar nyelvű 4,25 GB. Ahhoz valóban min. 8 GB-os pendrive kell. De, ha ESD ISO-t az MCT-vel, annál ugyanez csak 3,35 GB és simán ráfér egy 4 GB-os pendrive-ra is. De akkor manuális fájlmásolás / külső program (pl. Rufus) kell a telepítési adathordozó elkészítéséhez, mert az MCT elvileg ilyenkor is legalább 8 GB-os pendrive-ot igényel...
(#79435) jasonka:
Magát az ISO-fájlt kell kiírni a Windows beépített eszközével / külső programmal, ha optikai lemezre (DVD) készíted el a telepítési adathordozót. Ha USB-s tárolóeszközre (pl. pendrive), akkor kell felcsatolni és a tartalmát átmásolni egy FAT32 fájlrendszerű pendrive-ra. Vagy ott van pl. a Rufus, aminél szintén csak magát az ISO-t kell betallózni. Mindezt pedig értelemszerűen a jelenlegi gépen végzed el XP / inkább W7 alól, majd az új géphez már csak a pendrive-ot kell csatlakoztatni és mehet egyből a Windows 10 telepítése. -
jasonka
aktív tag
Akkor vagy a 32 GB-osat v. a 64 GB-osat fogom használni e célra...
Ami a letöltést illeti : (amennyire én jól láttam), az eddig általam letöltött "telepítő pakkok" (pl. innen, az összefoglalóban szereplő linkről) tömörítettek voltak ugyan, dem kibontás után nem egy ISO fájlt láttam, hanem különálló fájlokat alkönyvtárakkal - ebből próbáltam... (volna) DVD-író programmal boot-os ISO fájlt előállítani - nem sikerült (vmit biztos elrontottam...)
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- Google Pixel topik
- Parfüm topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Milyen SSD-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3622, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Kèszleten levő VGA-k! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest