Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
Megoszlanak a vélemények.
Energiát sememmyivel sem igényel kevesebbet, mert a háttérvilágítás mértéke konstans. Kivéve persze az OLED kijelzőt.
CRT-nél sem hiszem, hogy a katódsugárcső mérhetően kevesebbet fogyasztana fekete kép esetén.
Az olvashatóság viszont szerintem rosszabb fekete alapon fehér szöveggel.
Ettől függetlenül, van, amikor én is sötét témát használok, de inkább csak telefonon.
Megpróbáltam pl. Visual Studioban sötét szerkesztőt használni, de, amikor elindult az alkalmazás, és bejött a fehér oldal, az felért egy atomvillanással. Szóval inkább világos témázgatás...Win10-re pedig létezik ez az éjszakai háttérfény, ami besárgítja a képet, elvileg az éjszakai olvasáshoz ez jobb, mint a fehér, ami úgy alapvetően inkább kékesfehér.
De, sok szónak is sok a vége, a PH fórum barnás színárnyalata tökéletes éjszakai olvasáshoz is, el sem megyek erről az oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA CM 650W
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest