Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
King Unique
üzenetére
Utoljára... leírtam indokolva nincs séma és következetesség. A belső nem hivatalos build nevek hiába következetesek, ha a marketingnevek nem. Mindenképpen furcsa a rendszerben mégsem szerepel. Innen már te rúgóztál az ügyön mellébeszélve, folyton kiemelve neked nem fontos.

Nem tudom egy ilyen cikkben mi a bulváros? Ha érvelni nem tudsz, nem kell hozzászólni. Ultimate dedó is bevetve "ha nem tetszik minek használod"

Nekem a sokat szidott Edge a default böngészőm, évek óta Defendert használok és nem 3rd party AV-t, ősz óta már a Mail appot is többet használom az outlook.com-nál, áruházból tettem fel torrent klienst és Spotify-t, várom a PWA appokat, Onenote és Onedrive napi használatban, nem gyalulom a rendszert tweaker progikkal.
Ettől még leírhatom amikor szar. A tavalyi Creators Update név nem utalt megjelenés idejére se, és sok kreálnivaló se volt benne. Egy erőltetett rossz név, a Fall pláne. (music és movie maker nem volt, egy képet nem tudtál átméretezni az alap photo-val annyira kreatív)
Annyira nem képesek frissítés után nincs egy összefoglaló mit állítottak át, mi változott, mi tűnt el és mit neveztek át.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest