- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Meggyi001: Kuponok....
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Frawly #76159 üzenetére
Nekem sikerült Win to GO lemezt összehoznom a végén Rufus-al.
De inkább maradok Win PE mellett a tool-os eszközöknél, ez csak a BitLocker képessége miatt hasznos nekem, hogy nem kell VirtualBox -ban létrehozni őket.Először pendrivera próbáltam (ami 20-al ír és 80-al olvas) de olyan tetű lassan futott a win10 hogy percek (2-5) teltek el az egérkattintás és az ablaknyílás közt.
USB3 HDD-re próbálva egész tűrhető lett ámbár nem túl pattogós az SSD-hez szokott szememnek. Persze nem aktiválódott a Pro verzió a Home winhez szokott gépembe dugva, de elvileg ez csak a gépház 'Személyre szabás' és 'Fiókok' menüpontját korlátozza le..
-
King Unique
titán
válasz
Frawly #76159 üzenetére
Már egyes korábbi leírásokban is volt szó ilyen megoldásról. Ha jelen esetben működik rendesen, akkor OK. Viszont attól még ez így kissé szokatlan megvalósítás, inkább amolyan tákolásos módszer. Illetve attól, hogy ilyen virtuális gépes megoldással lehet trükközni, éles környezetben natívan továbbra sem fog menni USB-s tárolóeszközre a közvetlen telepítés. Ha nincsen Linuxra kifejezetten WTG-hez való natív program, akkor másik opció lehetett volna pl. egy WinPE rendszer futtatása pendrive-ról, majd azzal megoldani. Vannak nem hivatalos kiadás formájában ilyen spéci rendszerek, amelyeknél elindítható pl. egy Rufus, vagy némelyik már eleve tartalmazza sok egyéb más beépített szoftver mellett.
Az meg, hogy a Windows 10-es virtuális gépen nem sikerült megoldani a korábban említett programokkal, az nagy valószínűséggel a virtuális környezet miatt lehet. Aztán, hogy most csak beállítás kérdése, vagy alapból pl. a virtualizációs szoftver hibája, az már más dolog. De éles környezetben, egy natívan telepített Windows 10-nél minden bizonnyal simán működött volna. Nekem is van számos ASMedia vezérlős USB-s tárolóeszközöm és mindet kezeli gond nélkül a rendszer. A Rufus alapértelmezetten (biztonsági okokból) egyébként valóban csak a cserélhető lemezeket listázza ki, de külön bejelöléssel, vagy Alt+F billentyűkombinációval már a helyi lemezként kezelt USB HDD / SSD meghajtókat is.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- PlayStation 5
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
- 10magos! Fémvázas! HP EliteBook 860 G9 i7-1255U 16GB 512GB 16" FHD+
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest