Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geth
veterán
válasz
woolwich #74993 üzenetére
Nem tudom mennyire segít: én US-International kiosztást használok angol helyett.
Ebben a `, ', ^ és " karakterek nem jelennek meg azonnal, szóközt kell nyomni utánuk.
De ha olyan karaktert ütök le szóköz helyett, amivel kombinálható, akkor a kombinált karakter jelenik meg.
Például:
' + a = á
` + a = à
' + c = ç
" + y = ÿ
Alapvetően angolul gépelek, de néha lusta vagyok átváltani magyarra, ilyenkor így szoktam. Sajnos a magyarban a ő és ű karakterek nem előcsalhatóak alapból így. -
vlevi
nagyúr
válasz
woolwich #74993 üzenetére
Ja, igazad van, vaksi vagyok, hogy már olvasni se tudok.
Akkor, marad a karaktertábla alkalmazás.
Ebből rögtön ki is másolhatod a megfelelő, karaktert, de azt is kírja, hogy tudod leírni.
pl Alt+0231 (numerikus részen beírva) ç , de à-nek nincs ilyen száma, csak kimásolni lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3594
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i7-1185G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest