Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nordekk
tag
Rendben köszi. Ettől féltem, mert nem valami gyors a netem de majd akkor 1-2 nappal előtte felrakom és ápdételgetem
Egyébként msot felmerült egy probléma a Win 10-el kapcsoltban. Amikor felraktam ki offoltam hogy magától felrakja a drivereket, de mégis felrakta a videokártya és a realtek drivert.
Hát közel sem a legfrissebbet, eddig ezzel nem is lenne gond, de leszedtem az Nvidia odlaláról ami kell, felraktam tiszta telepítéssel, de azóta bugol. Nvidia Control Panelbe nem tudok semmit állítani, teljesen üres és azt írja hogy még mindig a régi verzió van fent, de programok telepítése és törlésébe meg az új verziószámot tünteti fel.
Ha meg teljesen letörlöm a drivert akkor utána rögtön elkezdni a win 10 magától felrakni (továbbra is régebbit).
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3601, 97% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest