- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
DarkFater #60043 üzenetére
Nem volt említve milyen build, meg melyik frissítés, de ilyen hosszú bootolás nyilván abnormális. A háttértár nem tudom mi, de ha SSD van alatta, akkor meg pláne. Bár, ha be van kapcsolva a fast startup, akkor egy gyorsabb HDD-vel is normális idő alatt bebootol.
Ez az SSD folyamatos írása megint érdekes, én mondjuk nem tapasztaltam. Illetve szimplán csak maga az OS normál használat mellett azért akkora írásmennyiséget nem szokott produkálni, hogy az gondot okozzon. Általában egy tiszta telepítés, build upgrade, különféle sebességtesztek, bizonyos egyéb programok stb. többet raknak bele. Na meg az x %-os kondíció még nem feltétlen jelent problémát, ahogyan ezen cikk is említi.
Lehet céges belső hálón elketyeg egyes helyeken még az XP, meg majd a támogatás megszűnése után a 7-es, de azért...Meg van ahol pl. az előbbi plusz támogatásáért fizettek / fizetnek komoly összegeket, de hosszabb távon ennek sem feltétlen van értelme.
-
nubreed
veterán
válasz
DarkFater #60043 üzenetére
SSD -n (nem feltétlenül a kímélése miatt) a superfetchet, indexinget, automaikus optimalizációt, egyébként is ki kell kapcsolni. Mivel SSD-ről beszélünk, így is gyorsak maradnak a fájl műveletek. A Windows update -ek megbuherálása az általam leírt módon szintén ajánlatos. Ezenkívűl a nem kívánt szolgáltatásokat letiltani. Felesleges szarokat kigyomlálni. Én még a hibernálást is ki szoktam kapcsolni, ne pakoljon már nekem oda egy több gigás fájlt emiatt. powercfg -h off.
Mindjárt jobban lesz a Win 10.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PlayStation 4
- Kerékpársportok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest