Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- Klaus Duran: Kellemes Ünnepeket.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
válasz
nubreed
üzenetére
"SSD -n (nem feltétlenül a kímélése miatt) a superfetchet, indexinget, automaikus optimalizációt, egyébként is ki kell kapcsolni. Mivel SSD-ről beszélünk, így is gyorsak maradnak a fájl műveletek. "
A Windows 10 érzékeli, hogy SSD-n fut és úgy állítja be magának a SuperFetch-et, Indexing-et, hogy az csak nagyon ritkán fusson. Ugyanígy a töredezettségmentesítést is átállítja nagyon ritka időközökre, erre véletlenül akadtam rá, amikor elindítottam egyszer poénból

-
Döglött Róka
veterán
válasz
nubreed
üzenetére
" A Windows update -ek megbuherálása az általam leírt módon szintén ajánlatos. Ezenkívűl a nem kívánt szolgáltatásokat letiltani. Felesleges szarokat kigyomlálni. Én még a hibernálást is ki szoktam kapcsolni, ne pakoljon már nekem oda egy több gigás fájlt emiatt. powercfg -h off."
Nem ajánlatos.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 12.22
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi