- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- weiss: Pant* rant
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#86564352 #58159 üzenetére
Ezt sajnos én is meg tudom erősíteni, hogy a hangrendszerek tekintetében piszokul belenyúlt az új Win, és nem épp szerencsésen. Nálam konkrétan a TEAC UD-301-es külső, USB-s DAC-omból csinált majdnem porfogót, esetleg levélnehezéket
, mert egész egyszerűen a TEAC gyári ASIO driverével használhatatlan a cucc. Azóta az MS által automatikusan felrakott USB-s driverrel működik csak, így meg a TEAC saját zenelejátszó programját, a TEAC HR Audio Playert nem tudom használni, mert az meg kizárólag a saját ASIO driverükre van kihegyezve. Ráadásul hangminőség szempontjából is jobb, ha a lejátszó saját driverével üzemel, és nem az MS által gányoltal.
A Foobar2000-el is vannak gondok, mert egy-két beállítás, ami korábban működött most nem. Pl. mivel ugye nem működik az ASIO driver, így csak Wasapi módban használhatom, vagy a Foobar kinézetét egyáltalán nem lehet állítani, csak az alap van, de nem működik a lejátszó sáv se, ahol látni lehetett, hogy az adott zeneszám lejátszása épp hol tart, mennyi idő van még hátra. A Foobart is már vagy ötször újratelepítettem az elmúlt 3-4 napban, mondom hátha, de nem jött össze a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EA Sports WRC '23
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Netfone
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest