Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
daimonion
senior tag
válasz
üzenetére
Szerintem / és ez SZIGORÚAN PRIVÁT VÉLEMÉNY/ ez az adatvédelem dolog az MS esetében baromira túl van lihegve. Egyszerűen fogalmazva egy egetverő ökörség. Ugyanis aki használja a google-t vagy az FB-t vagy bármilyen szolgáltatást ugyanúgy nézik es gyűjtik az adatait.Nézzd át a beállításokat és amelyiknél úgy gondolod, hogy nem kell letiltod amelyikre meg úgy érzed szükséged van engedélyezed.Ha pl használod a térkép szolgáltatást dőreség letiltani a helymeghatározást.Én pl a Smárt Screen szürőt sem kapcsolom ki, mert az egy védelmi réteg.Plusz hiába vannak bakik a WU-val Én azt sem kapcsolnám ki pláne amikor 0 napi sérülékenységet oldanak meg vele.De ez mindenki magánügye mikor akar kést szorítani a torkának.Amin meg jókat szoktam derülni az a WU hálózatos megosztása úgy mint a torrentnél.Torrentezik az ökör ezerrel de itt adatbiztonságra hivatkozva kikapcsolja.

De mint írtam ez szigorú magánvélemény
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Proxmox VE
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Apple MacBook
- Battlefield 6
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB +256GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest