Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- potyautas: Nóta állj!
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Dilikutya
félisten
válasz
trialboj #47920 üzenetére
Tulajdonképpen teljesen mindegy. Gondolom, nem végtelen számú a megengedett próbálkozások száma, amúgy meg a bejelentkező képernyőn nem sok algoritmust lehet futtatni. Így mindegy, hogy valaki helyben próbálkozik, vagy táveléréssel. Amúgy meg egy négyjegyű PIN kód 10000 kombináció, azt egy bármilyen buta algoritmust végigpörgeti pillanatok alatt.
-
FefeeX
veterán
válasz
trialboj #47920 üzenetére
Szerintem távoli elérésben nem fogadja el a pinkódot, csak a jelszót, viszont ha helyileg pint használsz, a keylogger nem kapja meg a jelszavad... De ez erősen szerintem...
Egon: privátban válaszoltam, mert azt vettem észre előbb, majd ha lesz végleges megoldás, azt itt is megosztom.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest