Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- hcl: Huawei Mate 10 kókányolás
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
válasz
Воланд #43655 üzenetére
Asus Zenbook Core i7-es gép, az is kb. 350.000. Acer Nitro sorozat vagy Dell XPS. (Illetve elsősorban Unix alapú rendszer kellene a fejlesztéshez így OSX vagy Linux disztrok - de sosem sikerült Ubuntu kompatiblis laptopot vennem - poén, hogy jelenleg Dell-em van hozzá Ubi 12, de a driverek mégsem jók).
CPU-ra vagyok érzékeny, érdemes megnézni, hogy a Core i5 5257U vs Core i7 6500U (mac és nem-mac)
Programód fordításhoz pedig a gyorsabb CPU a lényeg, SSD-vel elhanyagolható a gyorsulás. (Tapasztaltam)
Asp.net-es projektnél halál a lassú proci, bedolgozáshoz kell.Meg 300.000 felett az a plusz 20-30 nem oszt nem szoroz, egy előny van még, hogy tudni fogok programozni iOS-re (megtanulni), hiába az emulátorok sajnos Mac kell.
(Én így gondokoztam.)Spityu27 - sajnos csak Win Enterprise, meg ha jól tudom a Host gépnek is Win-nek kell lennie (a honlapon ezt láttam)
efs - most nem látom, de tudom, hogy OSX csak mac gépre mehet fel - és fordítva, nem tudom, hogy a Bootcamp esetén is minden okés lesz-e?! Egyéni vállalkozásba akarom bevinni a laptopot. Rokon pedig a NAV-nál dolgozik, és van néha átvilágítás családra (nem csak legenda).
King Unique - ez az. Rufus-t már használtam Ubuntu installer készítéshez, na majd átrágom mégjobban.
Mindenkinek köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Xbox Series X|S
- LEGO klub
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- Villanyszerelés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- További aktív témák...
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 AL - i7-1185G7 I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest