- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
wjbhbdux
veterán
ccleaner nekem kezd gyanús lenni, valami nagyon egyedi telepítőtt kapott sok rejtett opcióval, én pl a Recuvát tettem fel vmelyik nap tőlük és egyszercsak ott termett a ccleaner is.
úgyhogy én maradok a böngészőbe épített tisztitó menünél meg kézzel törlöm a %temp% tartalmát, de ha nem kicsi SSDn vagy akkor ezekkel se kell azért annnyira foglalkozni manapság. -
saelin
veterán
Egy frissen telepített rendszerre is felrakhatod, de nem fog sok mindent találni... Havonta párszor érdemes futtatni egy ccleanert, főleg ha az ember telepítget játékokat, mert ezek rengeteg szemetet hagynak hátra. Amit még érdemes (ha nem SSD-d van), akkor egy töredezetségmentesítést futtatni, de ezt is csak 1-2 havonta, vagy havonta egyszer, ha *sokat torrentezel. Erre bőven elég a win10-ben lévő alkalmazás is.
*Szóval már gigákban mérhető. Nekem a havi torrent forgalmam 5-10 GB szokott lenni, míg páromnak 200+ GB a sok film, anime és játék miatt. Na, ekkora forgalomnál nem árt a havi 1 defrag.
(#40324) Pankiii
Nekem frissen telepített rendszerrel csinált ilyet, amikor még volt letöltendő update. Ekkor pl még a touchpad és a billentyűzet driverét sem volt hajlandó megjegyezni telepítés és újraindítás után.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Philips LCD és LED TV-k
- Mikrotik routerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- DeepCool CC560 Black V2 garis
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest