Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
lacy86
üzenetére
Érdekes ez az upgrade/update.
Az én jelenlegi sávszélességem mellet szó szerint órákig szöszöl.
Aztán közli a gépházból, hogy újraindítást kér. Ezt nem szeretem, mert újraindításkor gyakran RAID-hibát kapok és akkor egy fél nap az építkezés. Ezért aztán kikapcsolom a gépet (szabályosan teljesen), bekapcsolom, de közli, hogy ő újraindítást akar.
Megengedem neki az újraindítást, amire nyom egy második rebootot is, ami 40 percnyi százalékszámolás után közli, hogy a frissítés nem sikerült, visszaállítja az eredeti állapotot.
Az sfc /scannow szerint nem hibás a telepítés.
MaC
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
lacy86
üzenetére
Én is megcsináltam pát napja, utána telepíthettem újra az egész gépet...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Gondolom ez teljesen gép függő kinek lesz jó utána meg kinek nem, illetve különböző hibák jöhetnek elő (ha lesz egyáltalán).
Majd csinál egy Win old mappát frissítés után, abból vissza rakhatod a frissítés előtti állapotot, én itt basztam el hogy letöröltem ezt a mappát, mert fél napig ment rendesen a gép. Utána ha torrenteztem WiFin kék halálozót mindig, így csak az újratelepítés segített végül.Viszont nem bánom újra raktam, elég rég használtam már Win10-et, egy friss szűz rendszer nem ártott már a gépnek, megy is mint a villám most.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Antivírus szoftverek, VPN
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Airmsen YW500 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
- ÚJ! 32GB (2x16GB) Kingston DDR5 5600MT/s RAM készlet Bontatlan
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)