- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
válasz
King Unique #17442 üzenetére
"DreamSpark telepítők eleve külön kulcsot adó, retail OS-ek, nem keverendő a 180 nap újraaktiválosos tisztaszoftveres verzióval." - Ettől függetlenül ha neten aktiválod, 180 nap múlva újra aktiválni akarja majd magát.
#17502, dyzo és #17503, wjbhbdux : Én azért egy jobbféle vírusgyalut feltennék, a defender elég gyászos teljesítményt produkál.
-
hunluki
senior tag
válasz
King Unique #17442 üzenetére
Azért vagyok rápörögve, mert szeretem őket
Jó hogy vannak, szerintem jól néznek ki, és nem mellesleg w7-en futnak
A 8-as széria nekem 3 hónapig bírta, aztán úgy döntöttem hogy megy vissza a 7-es, mert nem tetszik a dolog. A gépem nem lett gyorsabb, de legalább rusnyábbá vált, és az egész rendszer úgy ahogy van egy káosz számomra (összevissza vezérlőpult pl) de ez egyéni ízlés kérdése.
3rd party programot nem szeretnék használni ha nem muszáj. Gondom sincs vele, az elmúlt fél év tapasztalatai alapján (insider + most másik partíción w10) egyelőre nekem nagyon úgy áll a dolog hogy maradok a 7-esnél.
Aztán ki tudja, lehet fél-1-5 év múlva úgy helyrekalapálják hogy nekem is tetsszen, akkor majd váltok, addig meg ami működik azt ne csesztessük elv van érvényben. Per pill (az én gépemen) a w10 sokkal bénábban teljesít mint az utolsó insider release. Az még egész vállalható volt, de az azóta kijött frissítések nálam csak rontottak a helyzeten. Pl XP óta nem láttam explorer.exe-t crashelni, de a 10 olyan jófej hogy megmutatta hogy lehet ilyet ám 2015-ben is produkálni
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Futás, futópályák
- PlayStation 1 / 2
- Mobil flották
- Battlefield 6
- Gaming notebook topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest