- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
??Tényleg bocsánat ha hülye vagyok.
Mit nyitok meg szerkesztésre? Az indító exéjét, vagy micsodát?
Milyen fizetős portable, hát a neve is FREEfilesync, ebbe mit lehet beletákolni, a portableapps.comról letöltve?Itt érdekes ez az azonnali reakció.
Tákolt a pc-d, tákolt a Windowsod, szar mert megtákoltad a regeditet, csoportházirendet, a logint, mindent megtákoltál, tákolt a Freefilesynced, te magad is tákolt vagy.
Minden 5. válaszban ez van leírva. Ja minden tákolt igen.Ha meg megváltoztatom a gui konfigurációt (bocs megint de az angol linkből én ennyit tudtam kiokoskodni fordítóval is) akkor a program állandóan ennek a 2 mappának a szinkronizálását fogja lefuttatni, azután bezáródik, mint most.
Nem tudom használni más szinkronra csak ha megint azt a gui izét megváltoztatom. Ezt lehet rosszul értelmeztem a weboldalon, passz.Tényleg mégegyszer elnézést, meaculpa, bocsánat, teljesenhülyavagyok és ide még 25 ilyen jelző,
de ha működik úgy ahogyan megcsináltam, akkor tulajdonképpen mi a baj?Nemmindegy hogyan működik? jó, nekem megfelel, nem vírusveszélyes, nem kellett hozzá a Defendert a bitlockert a securebootot kikapcsolni, nem kellett tákolni semmit, szintaktikailag ki a francot érdekli hogy egy cmd meghív egy batch fájlt amit meg így végrehajt a feladatütemező?
Ez fáj valakinek Redmondban, pert akasztanak a nyakamba, vagy most mi van?Itt véletlenül nem egy cmd-ből hívja meg a batch fájlt? A linkelt weboldalról van a leírás.
Akkor én miért nem tehetem ezt meg?
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- OTP Bank topic
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Windows 11
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest