Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• tordaitibi

veterán

válasz Geth #158455 üzenetére

??Tényleg bocsánat ha hülye vagyok.
    Mit nyitok meg szerkesztésre? Az indító exéjét, vagy micsodát?
    Milyen fizetős portable, hát a neve is FREEfilesync, ebbe mit lehet beletákolni, a portableapps.comról letöltve?

Itt érdekes ez az azonnali reakció.
    Tákolt a pc-d, tákolt a Windowsod, szar mert megtákoltad a regeditet, csoportházirendet, a logint, mindent megtákoltál, tákolt a Freefilesynced, te magad is tákolt vagy.
    Minden 5. válaszban ez van leírva. Ja minden tákolt igen.

Ha meg megváltoztatom a gui konfigurációt (bocs megint de az angol linkből én ennyit tudtam kiokoskodni fordítóval is) akkor a program állandóan ennek a 2 mappának a szinkronizálását fogja lefuttatni, azután bezáródik, mint most.
    Nem tudom használni más szinkronra csak ha megint azt a gui izét megváltoztatom. Ezt lehet rosszul értelmeztem a weboldalon, passz.

Tényleg mégegyszer elnézést, meaculpa, bocsánat, teljesenhülyavagyok és ide még 25 ilyen jelző,
    de ha működik úgy ahogyan megcsináltam, akkor tulajdonképpen mi a baj?

Nemmindegy hogyan működik? jó, nekem megfelel, nem vírusveszélyes, nem kellett hozzá a Defendert a bitlockert a securebootot kikapcsolni, nem kellett tákolni semmit, szintaktikailag ki a francot érdekli hogy egy cmd meghív egy batch fájlt amit meg így végrehajt a feladatütemező?
    Ez fáj valakinek Redmondban, pert akasztanak a nyakamba, vagy most mi van?

Itt véletlenül nem egy cmd-ből hívja meg a batch fájlt? A linkelt weboldalról van a leírás.
    Akkor én miért nem tehetem ezt meg?

Új hozzászólás Aktív témák