- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Cs1csó #156935 üzenetére
Ez sem teljesen fekete-fehér.
Nem akarok tldr,
Van egy határ és egy avulási idő ami az IT világban nagyon gyorsan bekövetkezik.
Többször írtam nekem eléggé széles ismeretségi köröm van 50 és 60+ emberkékből.
Van köztük kétkezi munkás és van atomgazdag aranykezű fogorvos is.
Abban mind a két kategória megegyezik hogy a munkájukhoz kitűnően értenek, az okoseszközökhöz meg teljes buták. És nem is akarnak ezen a téren fejlődni.
Mindkét kategóriában jellemző hogy nehezen váltank, és ez bármire igaz.
Otthon őrizgetik az XP compatible laptopot és az Android4.4 telefont, tableteket.
És azt hiszik ezek még ma is tökéletesen ellátnák a feladatukat.
Mikor próbálom elmagyarázni hogy azóta 5 nayságrendt ugrott a hardverkövetelmény, meg a szoftver is, pl.a Google kivezette hivatalosan a 4, jövőre az 5. és ha jól tudom a 6. verziót azaz ezekre már semmi nem megy fel.
Nem értik és nem is akarják.
Millióan vannak így.
Az megint más hogy a W11-el Redmond átesett a ló túloldalára és kizárná a fél világot a Windowsból de ennek is van oka.
Szar vason (nem a településen) leromlik a felhasználói élmény és jönnek a fikázások hogy az új Windows vacak, tetűlassú, 5 percig bootol stb.
Ugyanez megy amúgy okostévé vonalon. 8-10 éves tévéknél frissítésekkel nem up hanem downgrade történik, kivezetik a yutub és egy vagon appot.
Nem, nem azért hogy a felhasználót szívassák hanem mert a 10 éve is harmatgyenge hardveren nem futnak, vagy rosszul, szakadozva, élvezhetetnül futnának a szoftverek.
És így lesz egy 8-10 éve még legkorszerűbb tévéből csak tv és hdmi monitor.
Én is maradi vagyok. nem kicsit. De azért annyira nem hogy a P3-mas gépemre ha nem tudom feltenni a W11-et akkor elkezdjek siránkozni.
Ha nem most, ma, akkor 4-5 éven belül amúgy is hardvercsere lesz sok helyen mivel ugyanaz lesz a szitu mint amit a tévénél leírtam.
És most vagy addig szenved a user meg siránkozik és 5 év múlva vesz új laptopot, vagy megveszi most és nem kell szenvednie se hardveresen se pszicihésen évekig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest