- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Kempingezés és sátrazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
válasz
Cs1csó #149402 üzenetére
Na a reg fájl működik! Azt észre sem vettem először mert nem görgettem addig le. Köszönöm!
sajtos365 A reg fájl működik úgyhogy már mindegy. Azért kösz neked is!
Már csak egy kérdés! Hosszú távon melyiket jobb használni az alvó módot vagy a hibernálást? Melyik jobb a gépnek?
-
Imi1981
veterán
válasz
Cs1csó #149402 üzenetére
Első módszerrel működik úgy ha asztalon vagyok és úgy rakom alvó módba. Ha viszont fut a kodi és úgy rakom alvó módba akkor ébresztéskor kér kódot. Parancssoros verziót megcsináltam (nem tudom hogy jól vagy nem) de az után is kér kódot ha kodi meg van nyitva és úgy rakom alvó módba. Nincs valami biztosabb módszer? Angol tudásom majdnem nulla.
sajtos365 Az csak bekapcsolásnál működik. Alvó és hibernalt módból felébresztéskor nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- IPhone 15 Pro Max 256GB Állapot 10/10 Akku: 89% Jótállás: 2026.12.21.-ig
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest