Hirdetés
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- [K2]: Synology NAS és a felhő
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mzso
veterán
válasz
King Unique
üzenetére
"A mentéshez a Macrium Reflect Free használata még oké. Ellenben ilyen problémánál a célmeghajtó törléséhez és particionálásához teljesen felesleges volt a GParted, mivel eleve adott a Windows 10 telepítőjében a törlési lehetőség grafikus felületen és parancssorban (Shift + F10) egyaránt, + parancssorban opcionálisan (nem kötelezően) akár GPT-re is lehet konvertálni UEFI-s telepítéshez, stb."
De ezzel még nem tudom a régi második partíciót megtartani, ugye? Azt kellett lementenem és visszaállítanom Mert a GPT-vé konvertálás mindent törölt.
-
mzso
veterán
válasz
King Unique
üzenetére
Nekem az accountom (egyedi azonosítójával) visszaállítása a cél, hogy ne kellejen folyton NTFS jogokkal szívni.
A content visszaállítás mindegy is, azt majd szelektíven megteszem macrium mentésből. (rendszer visszaállítást nem említettem.)Szerk.:
Hmm, úgy látom visszaállításnál már expliciten csak fájlokat állítana vissza a "Windows 7" jellegű mentés.
Akkor már csak a Transwiz kérdéses. Meg az, hogy a kulcso importálás módszer működőképes-e.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- 9 Év Alza Garancia! G.Skill Ripjaws M5 Neo RGB White DDR5 6000Mhz 2X16GB (32GB) DDR5 Memória
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi