- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- antikomcsi: Celebtanya - Farm VIP V.
- Bevezetés a wokok világába
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
UnSkilleD #143849 üzenetére
Ez a 20 perc alatt újrarakni a Wint nekem kicsit sántít.
Magát a wint persze simán.
És utána...?
pl. én windowsom,
Tele van vagyonvédelmi célszoftverrel amik vpn és egyéb elérésekkel operálnak, néhol 2FA bejelentkezéssel, kismillió jelszóval, +féltucat távoli szerverhez illesztve.
Mivel hordozható gép, sacc. 5-6 helyen van beillesztve a helyi hálózatokba és kb. 11 nyomtatót ismer jelenleg, a wireless jelszavaim listája szerintem 150 méter hosszú.
Ez eddig a meló.
a többit meg el se kezdem sorolni mert tldr lenne amiket 2016 óta elkövettem vele video, audio, játék, testreszabás, kinézet, gyorsgombok tömkelege és kis szkriptek stb. terén.Aki EZT 20 perc alatt újrahúzza nekem ÚGY ahogyan most van, annak fényes nappal a Deák téren, a 3 közszolgálati médiaadó éles közvetítése és YT. élő adás mellett fényesre nyalom a s@ggét akár többször is.
nem az OS a gond. Hanem amiket évek alatt rápakolt az ember.
És hiába van felhőmentés az adatokról, ezek okés de 40-50 szoftvert letöltögetni bekonfigolni az nem 20 perc hanem esetleg hetek-hónapok.Ezokból én rendszeresen, mármár betegesen mentek mindent több helyre, több adathordozóra, a Win saját cuccával és külső eszközökkel is.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- HP notebook topic
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Filmvilág
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Projektor topic
- Reklámblokkolók topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Lèpj be a jövőbe! Kamatmentes rèszletre is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest