Keresés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Trabecan

tag

válasz King Unique #138944 üzenetére

Én most ( ha jól megfigyeled a méreteket :) ) megpróbálok egy nagyon kicsi Windows 10-et kreálni, ahol a 992 MB óriási veszteségnek számít :). A Macrium nevű programmal szoktam megcsinálni a "nagy mentést" és egy pendriveról indítva a gépet + Macrium már tehetem is vissza a lemezképet. Namost a lementett lemezképet próbálom minél kisebbre összenyomorgatni és így a 992 Mb nagy veszteségnek tűnik, amikor is a feltelepített Windows-om komplett mérete Offical és pár kisegító programmal nem éri el (!) a 12 Gb-ot feltelepítve :).
    De egyébként is idegesít, hogy van egy 992 Mb-os fileom és nem tudom, hol "bandázik" a vinyón.... Tudom, hogy marhaság az egész, de gondoltam jó kis kihívás megtalálni ezt a 992 Mb-ot és kinyírni. Egyébként ha a Win 10 nem engedi, van egy másik boot pendrivom, amiről Linux indul és ott ki tudnám gyilkolni a file(oka)t, ha tudnám hol van :) Már volt, hogy csak ezzel tudtam törölni bizonyos fileokat, mert win nem engedte...Arra persze vigyázok, hogy olyat ne töröljek ki, ami mindenképp kell a biztonságos futtatáshoz. Sok - sok újratelepítés után, már tudom, mit lehet törölni és mit nem :)

Új hozzászólás Aktív témák