- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #130815 üzenetére
Nincs revo-m, de megnézem, köszönöm! Korábban command prompt-ból ki lehetett irtani, de akkor még a Program Files folderben csücsült az Edge és értelmezni tudta a setup parancsot, amit paraméterezve ki lehetett kényszeríteni belőle a teljes uninstallt. Most feltettem -én hülye-, egy új cumulative update-t, és minden elszállt, illetve, kiirthatatlanabb lett minden mint valaha. Azok is, amiket a O&O AppBusterrel korábban már elimináltam. Az Edge átköltözött a windows\SytemApps folderbe, de onnan már nem működik a parancssoros móka sem. De legjobban az idegel fel, hogy ott virít az ikonja a start menüben, és sehogy nem tudom onnan kiszedni.
Azért eléggé vérlázító, hogy egy fizetős OS ilyen szinten kényszerít bizonyos programok telepítésére. Ezt sokáig csinálják, vissza fogok menni W7-re.
-
vlevi
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #130815 üzenetére
"Mondjuk az edge-t eltávolítani"
Majd megoldódik magától...
"Döntött a Microsoft, két böngésző közül csak Edge maradhat...
Éppen ezért a Microsoft mindenkit sürget, hogy váltson az új Edge-re, ha pedig nem teszi ezt meg magától, akkor a Windows 10 április 13-án érkező frissítése automatikusan eltávolítja a régit, majd kicseréli az utódra. "
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest