- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
AsakuraDave #127846 üzenetére
Én kérek elnézést, hogy ez kiment a fejemből.
Mivel sok minden volt már itt, sőt elég olyan kérdések is ami pont arra utal, hogy nem igazán értesz hozzá, így picit erősen fogalmazol. de hiszek neked és nem vonom kétségbe a szakmai tudásod. Azért picit vegyé vissza a stílusból nem lesz baja senkinek sem veledDe abban igezad van, így látatlanban én erre nem tudok megoldást. Látnom kellene fizikálisan, csak sajnos messze vagy tőlem (eladó cuccaid helyéből gondolom).
85%, hogy meg lehet oldani valahogy. Ritkán jártam én is így de nem chipset driverrel, 1-2 wifi driverrel gyűlt meg a dolgom, meg 1-2 vga-val, ami régi volt és win10-re kellett varázsolni, de arra volt megoldás. Sőt azt is beismerem, hogy 1-et meg se tudtam oldani, az ismerősöm ismerőse meg 5 perc alatt megoldotta. Ilyen is van. szerintem nálad is valami bagatel hiba lesz, de ezt itt nem fogom tudnimegmondani. Majd hátha járt már más is így, és tudja erre a megoldást.
További szép estét -
törölt tag
válasz
AsakuraDave #127846 üzenetére
A Microsoft Store ilyen, ha utána olvasol. Meghajtót tudsz választani hova telepítse. Olyan már nincs ahogy a régi next-next-finish telepítőknél, hogy kiválasztod \Móricka\Játékok\Autós mappába tegye és szabadon mókolhasd a fájlokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest