- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
AsakuraDave
őstag
válasz
UnSkilleD #127841 üzenetére
Nevetséges és szánalmas, hogy nem csak hardver fanatizmus van itt, hogy csak az AMD, csak az nV, csak az Intel de még szoftver, OS fanatizmus is van :'D Nem bírja elviselni, ha valaki leírja, hogy biza elég gáz alap gondok vannak itt a rendszerbe
Érdekes, hogy én egy hardver márkát se istenítek se szoftver, OS de ti amit itt leműveltek...
Tiszta diktatúra, hogy én vagyok a retardált mert egy, amúgy tök alap dolgot, nem lehet megoldani a microsoftos rendszerbe
Majd csak akkor írj választ erre kérlek, ha sikerült rá jönnöd, hogy hogy lehet megoldani a fentebb jelzett telepítési gondomat. Bár az AMD chipset software-t se tudtad megoldani és mivel 120%, hogy nem AMD-s rendszered van csak jöttél a kifogásokkal meg a tök alap kiguglizható megoldásokkal amik egyáltalán nem működnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Mini-ITX
- Vezetékes FEJhallgatók
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ubiquiti hálózati eszközök
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Crypto Trade
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest