- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Kempingezés és sátrazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
CirrMee
addikt
válasz
Lauda #115090 üzenetére
Erről majd értesítsétek a microsoftot is, mert ezek szerint ott nem tudnak róla.
Értesítsd te, neked van bajod az egésszel.
Amúgy meg ajánlott átolvasásra a szerzői jogok összes. Aztán kezdj bele a mesedélutánba, hogy miként fogod itt bárkire rávarrni az illegalitást, amihez minimum el kellene követni a műszaki védelmi eszközök engedély nélküli megkerülése tényállást.
-
vlevi
nagyúr
válasz
Lauda #115090 üzenetére
Én is olvasgatom ezt a topicot, és a mindenféle álláspontokat, és mindegyik oldalnak vannak védhető magyarázatai.
De pl. amikor gépet cseréltem (régi 10 éves intel konfig helyett új Ryzen), akkor a W10 természetesen írta, hogy nincs aktiválva a termék, adjam meg a termékkulcsot.
Nos, én levettem a polcról a 2009-es kiadású Windows7 telepítő CD-t, és begépeltem azt a szériaszámot, amiről 2015-ben a W7-et frissítettem W10-re. Az újra begépelés után a W10 elvégezte az aktiválást, és a termék újra aktivált.
Ha minimálisan is érdekelné a Microsoftot, hogy ki, milyen termékkulccsal aktiválja a rendszerét, akkor ezért szólnia kellett volna, hogy ezt a termékkulcsot egy másik hardver használja. De, mivel nem tette, hanem elfogadta, így szerintem CirrMee-nek adok igazat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest