Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Akkor úgy fogalmazok a Win10 csinálja, nem tippelek milyen folyamat nem is érdekel. 8.1 és Linux nem tapasztaltam ilyen sűrű ébresztgetést. Gyorselérésben nincs ott amúgy, WIN+TAB féle idővonal is kikapcsolva. Az a Microsoft tool nagyon spéci nekem tanfolyam kéne hozzá.

Annyira már nem érdekel, ráadásul most ez a legkisebb bajom. Úgy jártam egy rossz égő foglalat a lakásban levágta a biztosítékot. Windows sokat gondolkozva betölt, de minden akad, lassú, döcögve rajzol ki ablakokat, akad a zene. Feladatkezelőben CPU kiakad mindenféle Windows folyamat erőlködik zavarában. Hardverre gyanakodtam rögtön, hiába a feszültségvédő gondoltam bejutott egy tüske. Viszont Linux pendrive alól pörgős minden ahogy kell. Vissza boot Windows, türelmesen kivártam egy DISM Healthrestore-t minden rendben szerinte, SSD működik, hőmérsékletek rendben. Remélem egy újratelepítés megoldja max. egy új SSD-vel szeretném megúszni az esetet. Most is Mint alól írtam ezt, most már megvárom a májusi verziót.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRX9 notebook - i5 13450HX 32GB DDR5 512GB SSD nVidia RTX 4050 6GB WIN11
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest