- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mpo
veterán
válasz
hodav1993 #75314 üzenetére
A cikk ezt írta, ebben Dávid nem szerepelt és írta a fiók kikapcsolását is.
Ezt üzente?
A rendszer az "A parancs sikeresen végrehajtva" üzenettel válaszol.A megjelenő ablakban adjuk meg a net user administrator /active:yes utasítást, majd üssük le az Enter billentyűt. A rendszer az "A parancs sikeresen végrehajtva" üzenettel válaszol.
A fiók kikapcsolásához a parancssorban a net user administrator /active:no utasítást gépeljük be, majd üssük le az Entert.
-
mpo
veterán
válasz
flatline#2 #75308 üzenetére
A memóriafoglaltságra itt egy kép.
Ha a folyamatok fülön a fogaskerék aktív, akkor a szolgáltatások is látszanak (kék színnel).
Ez ingyenes.
[kép]A hibakeresésre a 75315-ben van két link.
-
mpo
veterán
válasz
csabyka666 #75246 üzenetére
Itt adtak megoldást:
[link] -
-
mpo
veterán
válasz
westcoastog #75250 üzenetére
Itt már írtam:
[link]A link ami a kép alatt van, a Malwarebytes blokkolta, mert kártékonynak minősítette!
-
mpo
veterán
válasz
csabyka666 #75248 üzenetére
A 40 filléres kifli, meg a vajas kifli jobb vót (már sehol nincs a patkó alakú, a szigorítás miatt senki nem gyártja, se a krémest, se a másik öt süteményt). Hulladékgyártók vannak.
Jó volt a Bambi is gyerekkoromban.
De Bambi nélkül most is jó. -
mpo
veterán
válasz
csabyka666 #75246 üzenetére
majd benyögi, hogy valami hiba történt
Általában hibakód is van.
Nem kell rám hallgatni (vitatkozni), de hosszú távon jobban jársz, ha elhárítod a hibát a hibakód alapján, mert a cél az, hogy a legújabb Windows 10 fusson a gépeken.
Lehet, hogy egy ideig ellent tudsz neki állni, de előbb-utóbb kénytelen leszel elfogadni, amit a MS akar. -
mpo
veterán
válasz
westcoastog #75223 üzenetére
Az első képen látszik, már az előző frissítések is sokszor hibát jeleztek, ugyanazzal a hibakóddal.
Ilyenkor a hibakódra kell keresni, lehetőleg az MS oldalán és ott az MS emberének a megoldását kipróbálni, általában sikerül a hibajavítás.
[link]A Start gomb melletti keresőbe, kezdd el írni, hiba és bejön a Hibaelhárítás.
-
mpo
veterán
válasz
westcoastog #75220 üzenetére
A napok óta kicsit túlzás, mert kedden adták ki azt, ami a képen 61%-nál tart.
Nem megy tovább?
A képből ítélve az előző frissítéseid rendben lehetnek.
Várd meg amíg letölti és telepíti. -
mpo
veterán
válasz
King Unique #75211 üzenetére
Köszönöm a részletes választ, így már menni fog.
-
mpo
veterán
A 256 GB SSD mellett lévő 11 éves 320 GB-os HDD-t cserélném egy 1 vagy 2 TB-os újra.
A két éves gépben (W10 Home x64) DVD író, 3.0 és 2.0 USB is van, mobil 1 TB külső HDD is van az adataim mentésére.
Hogyan tanácsos formázni az új HDD-t?
Windows biztonsági mentést mire érdemes és mivel csinálnom? -
-
mpo
veterán
Mindig lesz, akiket nem tudsz meggyőzni a frissítés szükségességéről.
(Engem nem kell, az előbb kerestettem, de az időeltolódás miatt még nincs.)
[Falra hányt borsó]#75114 Drag77
Ha még szoftvert fejlesztenék én is ezt csinálnám.
-
mpo
veterán
Az előző gépemhez az akkor megjelent Vistát vettem, (azt mondták mazochista vagyok) soha nem telepítettem újra, mindig sikerült a hibákat elhárítanom.
A W10 Home-ban nálam már nincs alvó mód, hibernálás, nem használom a táblagép módot (barátom laptopján szokott a táblagép mód szívatni, mert a program ablakának fele nem látszik, én meg csak nézek, mire rájövök, ja táblagép).
Egy másik laptopon meg teljes képernyős a start, ezért nem látom a programokat név szerint.Lehet, hogy ezeket is próbáltad:
----------
The first method hinges around restarting Windows Explorer. First, open up the Task Manager using CTRL + SHIFT + ESC and head to the Processes tab. Select the app labelled Windows Explorer and click Restart.
----------Ez segített a legtöbb embernek.
We also suggest that you disable all non Microsoft services by following these steps:
Press Windows icon + R to open Run box.
Type msconfig and hit Enter.
Go to Services tab and put a check on Hide all Microsoft services and click Apply.
Click Disable all.
Click Apply then OK.
Restart your computer.
-----------Ha egyikkel sem sikerült elhárítani, akkor a Személyre szabásban a start és tálca beállítások változtatása segíthet.
-
mpo
veterán
A múltkor írtam, hogy se alvó módot, se hibernálást nem engedek a gépemen, akkor megkaptam, hogy rosszul használom.
-
mpo
veterán
Az előbb botlottam ebbe és nem tudom mit keres itt és mire való.
C:\Program Files (x86)\fake product\dev root\
[kép]Testbin.exe van, de a tulajdonságoknál semmi érdemleges.
-
mpo
veterán
Az a bátrak böngészője.
Jó vicc!
Minden barátomnál, ahol én segítek a gép működésében, Firefox és Chrome van fent kiegészítőkkel, amelyik szimpatikus azt használják, pedig mindegyikük 60 év felett van.
(Egyik gépen sincs Adobe Flash Player.)
-----------
Egyik kolléganőm azt mondta nem szereti a majonézt.
Miért?
Nem tudom, még nem kóstoltam.
Tegyél a szendvicsre végére egy pöttyöt és utána nyilatkozz.Megszerette.
-
mpo
veterán
válasz
ro_bert17 #74936 üzenetére
Amit a 74911-ben írtam, légyszi olvasd el, fölteszed és lerendezed a CPU-t csökkenőbe (kattintásra oda-vissza rendez).
Ami pörgeti a CPU-t azt kilőheted a folyamatfa befejezése funkcióval.Én sem szeretem a böngészőket csak használom a megfelelő (ami nekem kell) kiegészítőkkel.
IE és Edge nekem soha nem volt elég, a Netscape 3 vagy 4-gyel kezdtem. -
mpo
veterán
Húzd ki a kábelt és nézd meg Wifi-vel működik-e.
Ha igen az jó, mert elmegy drivert keresni.
Ilyenkor el szokták távolítani eszközkezelőben az eszközt, újraindítani és új hardvert talál, majd drivert telepít.
Integrált Lan van benne? Akkor az alaplapgyártótól kell leszedni a legújabbat. -
mpo
veterán
válasz
worxland #74921 üzenetére
Örülök neki, örülj te is.
Lehet, hogy sarkosan fogalmaztam, de a régebbi laptopokon a kamerával gondjaim voltak/vannak.
Már nem emlékszem melyik processzortípusra mondta a MS, hogy nem támogatja majd.
A Sony piros felirattal tette ki az oldalára annak idején, hogy a Sony Vaio ezen példányát, amit Win7-tel adott el, kifejezetten nem ajánlja Win 10 update-re.
Az a kis ikon két hónapig ott volt a tálcán, ami az update miatt szólt volna.
Aztán a MS kicsit később felajánlotta az updatet, a kamera jó volt, aztán egyszer igen, egyszer nem, most már nem is létezik én meg meguntam, nem állok neki megint.
Az idén lesz 6 éves a Sony Vaio, a desktopom most kettő, előtte 9 évig ment a régi a Vistával úgy, hogy sose kellett újratelepíteni.
Tehát előfordulhat, hogy egyes eszközök nem fognak megfelelően működni, mert a hardverelem az új technológiákra nem képes -
mpo
veterán
Minden barátomnál ingyenesen lecseréltem a régebbi Windowst a régi gépeiken, mert egyszer adták ingyen, azért mert nem akarnak pénzt pazarolni a régire (fizetni fölöslegesen a programozókat, amiből már bevétel nem lesz).
A régebbi hardvereken nem fog működni hibátlanul a Windows 10, aki ezt nem veszi tudomásul, szidhatja a hardvergyártót a driver hiánya miatt, meg az MS-t is, de a helyzet nem fog megoldódni.
Olyan gépet raktam össze két éve, hogy minden eleme WHQL minősítésű legyen.
A fotók, filmek (Nikon programokkal), zenék és ami a Libreoffice-hez tartozik nem okoz gondot.
Még milyen dolgot kéne művelnem a géppel, hogy ne mondják azt, hogy nem használom.
Nem akarok 3D nyomtatást, Autocad-et és VR-t használni.
Olyan program sose lesz, ami mindenkinek tetszeni fog, a Picasát 2 percig bírtam és soha többet.
Lehet, hogy a következő Windows 10 nem fog tetszeni, de használni fogom, most is csak az indulás van rábízva, mindenre egyéb ingyenes programot használok.Egy barátom nem cserélte le, mert a szakértő azt mondta, hogy a Windows 10 minden adatot ellop.
Majd megveheti 30-40e Ft-ért , ha eljön a csere ideje.
Örökké még a Windows 7 se fog élni, erre a szavamat adom. -
mpo
veterán
válasz
internetezoo #74782 üzenetére
Eszközkezelőben minden jó?
Indítsd újra a routert vagy ami van.
Jobb gomb a tálcán a hálózaton, hibaelhárítás -
mpo
veterán
válasz
internetezoo #74774 üzenetére
Itt írtam:
[link] -
mpo
veterán
-
mpo
veterán
Itt a magyarázat a KB4074588 és a KB4090913 (2018.03.05) frissítésekre.
[link] -
mpo
veterán
válasz
King Unique #74689 üzenetére
hirtelen az asztalról eltűnt egy rakás mappa, fájlok meg néhány ikon is
Én úgy tudtam eddig, hogy ha az asztalon törlődik, attól még máshol nem.
Törlöm is az ikonokat telepítés után.Látom a hsz-eket.
(Fájlokat nem teszek ki oda). -
-
mpo
veterán
válasz
Papabear195 #74654 üzenetére
#74655 Ferenc.
Itt alul egy lehetséges ok:
[link] -
mpo
veterán
válasz
King Unique #74439 üzenetére
Köszönöm, visszaállítottam az SSD-nél is, kézzel futtattam 3 sec volt.
Úgy volt jó, ahogy volt, de felejtek. -
mpo
veterán
Most olvastam, csütörtökön adtak ki frissítést ezekhez:
New non-security patches arrive for Win10 1607 and 1703; 1709 update likely soon
[link] -
-
mpo
veterán
Egyrészt sokat megy a gépem (egész nap ülök, fárasztja a szemem, még jó monitorral is) és amikor lekapcsolom, akkor jó ideig nem kapcsolom be.
Ez a gépem kevesebbet fogyaszt (SSD, a HDD meg lekapcsol ha nincs dolga), a monitor 2 perc után kikapcsol, ezért nem teszem alvó módba, ha fél órát nem használom.A másik oka, hogy a Windows 10 a kezdeti időkben, se az alvó mód, se a hibernálása nem úgy működött, ahogy nekem tetszett volna.
-
-
mpo
veterán
Szégyellem, de nem tudtam, mi az a vérpistike.
Itt a definíció:
[link] -
mpo
veterán
válasz
YASKATIR #74130 üzenetére
Nem vitatkozni akarok veled, de pont azért írtam (mellékeltem) ezeket, hogy semmilyen módon nem jelzi a Windows az újabb drivert, hiába van egy hónapja a catalogban, a gyártó oldalán se a legújabb van.
Ezek után én meg a Driver Boosterre bízzam magam, mert szerinte újabb van, amikor nincs gondom a géppel? -
mpo
veterán
válasz
pendre54 #74122 üzenetére
Már uninstall volt a Driver Booster. ezért nem tudom mellékelni, mit mutatna.
Csak kerestettem vele, aztán megnéztem a gyártói oldalakat és nem passzolt vele. Miután mindent kézzel megcsináltam, még mindig egy rakásra azt mondta elavult.
De én ezt használom és nekik (Intel) jobban hiszek.
Így vagyok az alaplappal is (Gigabyte).
[kép]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ingatlanos topic!
- Nintendo Switch
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- BestBuy topik
- LEGO klub
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Bezámítás! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- Csere-Beszámítás! No RGB Számítógép játékra! I7 6700K / GTX 1660Super / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3568 - i3-7GEN I 4GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest