Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lsc
nagyúr
Van egy notim win 8-al, holnap kap egy ssd-t, de arra 7-et raknék, ez a 8 nem jön be. A vinyón megmarad a win8, de nem tudom ha később esetleg visszarakom akkor megy normálisan majd? Már szórakozott most is, bioszban átállítottam a bootsorrendet már nem is akart indulni, de azért összejött. Azért is kérdem mert ugye se szériaszám se semmi. Esetleg csináljak helyreállító dvd-t?
Az élet kegyetlen .
-
lsc
nagyúr
Üdv
Holnap kapom vissza a notimat garanciából, win 8 van rajta gyárilag vinyón. Eddig win7 ssd párossal használtam, de mivel lassan letelik a gari a win8-at akarom használni rajta. Mivel tudom "átmásolni" a win8-at az ssd-re úgy hogy a végén csak kicserélem a vinyót ssd-re és működjön? Ha csinált valaki ilyet akkor az nem gond hogy az ssd-nek ahci módban kellene futni de a 8 valószínűleg nem így volt telepítve?
A másik megoldás hogy a 8-at le lehet-e valamivel "menteni" és kiírni dvd-re majd onnan telepíteni ssd-re? Vagy ez így hülyeség?Az élet kegyetlen .
-
lsc
nagyúr
válasz szabonagyur #58640 üzenetére
Köszi.
Még egy kérdés, a win8-hoz nincs telepítő, azt is ezzel a programmal tudom csinálni, a win8 "serialt" a bioszból hogy tudom "kinyerni"?Az élet kegyetlen .
-
lsc
nagyúr
válasz szabonagyur #58644 üzenetére
Köszi, nem lesz egyszerű de remélem összejön. Akkor jól látom hogy az a legegyszerűbb ha előbb csinálok egy 8,1 telepítőt majd csere a vinyó ssd-re a megfelelő beállítással majd egy friss telepítés már az ssd-re?
Az élet kegyetlen .
-
lsc
nagyúr
-
lsc
nagyúr
válasz szabonagyur #58644 üzenetére
Üdv
Ez az RW progi hogyan nyeri ki a serialt? Letöltöttem, telepítettem, meg is nyitja szerintem az egész bioszt, csak a win serialt nem találom benne.Az élet kegyetlen .
-
lsc
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #58676 üzenetére
OK, a serial megvan.
A klónozás helyett nem lenne egyszerűbb letöltenem a win8-at és egy friss telepítést csinálni az ssd-re? Ha igen hol tudom pontosan megnézni milyen win8-am van? Annyi már biztos hogy 64 bites és oem verzió.Akkor gondolom nincs értelme frissítenem 8.1 sem ezt a verziót?
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .
-
lsc
nagyúr
Üdv
Van egy gondom, win 8.1 blitzkrieg nevű régi játék, samsung np 350 noti. A játék fut mindkét videokártyán, viszont a képernyő két szélén kb 5-5 centin nincs kép. A játék tudja az 1366-os felbontást, win7-en megy is szépen. Valami megoldás?Az élet kegyetlen .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- LED világítás a lakásban
- Milyen házat vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Interactive Brokers társalgó
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Mazda topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Melyik tápegységet vegyem?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest